Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809
Titre: Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв
Autre(s) titre(s): Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks
Auteur(s): Давида, Василина Олегівна
Davyda, V.O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Давида В.О. Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.О. Давида. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Davyda V.O. Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.O. Davyda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p.
Date de publication: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 20-fév-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Крупа, Ольга Миколаївна
UDC: 637.146.34.
Mots-clés: йогурт
yogurt
термізація
термізація
охолодження
cooling
мікрофлора
microflora
Résumé: Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв.
Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809
Copyright owner: © Давида В.О.
Content type: Thesis Abstract
Collection(s) :181 — харчові технології



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration