Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809
Tytuł: Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв
Inne tytuły: Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks
Authors: Давида, Василина Олегівна
Davyda, V.O.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Давида В.О. Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.О. Давида. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Davyda V.O. Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.O. Davyda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p.
Data wydania: 2018
Data archiwizacji: 2018
Date of entry: 20-lut-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Promotor: Крупа, Ольга Миколаївна
UDC: 637.146.34.
Słowa kluczowe: йогурт
yogurt
термізація
термізація
охолодження
cooling
мікрофлора
microflora
Abstract: Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв.
Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809
Właściciel praw autorskich: © Давида В.О.
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora