Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809
Tytuł: | Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв |
Inne tytuły: | Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks |
Authors: | Давида, Василина Олегівна Davyda, V.O. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Давида В.О. Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.О. Давида. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. Davyda V.O. Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.O. Davyda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. |
Data wydania: | 2018 |
Data archiwizacji: | 2018 |
Date of entry: | 20-lut-2018 |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль |
Promotor: | Крупа, Ольга Миколаївна |
UDC: | 637.146.34. |
Słowa kluczowe: | йогурт yogurt термізація термізація охолодження cooling мікрофлора microflora |
Abstract: | Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв. Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809 |
Właściciel praw autorskich: | © Давида В.О. |
Typ zawartości: | Thesis Abstract |
Występuje w kolekcjach: | 181 — харчові технології |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Davyda_Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks.pdf | 246,53 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora