このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809
タイトル: Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв
その他のタイトル: Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks
著者: Давида, Василина Олегівна
Davyda, V.O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Давида В.О. Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.О. Давида. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Davyda V.O. Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.O. Davyda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p.
発行日: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 20-2月-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Крупа, Ольга Миколаївна
UDC: 637.146.34.
キーワード: йогурт
yogurt
термізація
термізація
охолодження
cooling
мікрофлора
microflora
抄録: Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв.
Магістерська робота присвячена розробленню нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23809
Copyright owner: © Давида В.О.
Content type: Thesis Abstract
出現コレクション:181 — харчові технології

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Davyda_Development of a new kind of thermised yogurt and the innovation introduction in the workshop of thermised fermented milk drinks.pdf246,53 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール