霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3308
Title: Модернізація помадозбивальної машини марки ШАЕ-800 на кондитерській фабриці ПАТ "ТерА" з дослідженням процесу збивання помади
Other Titles: Modernization of model SHАЕ-800 fudge mixer for PJSC “TerA” confectionary with examination of fudge frothing process
Authors: Захарченко, Юлія Петрівна
Zakharchenko, Yulia
Issue Date: 27-八月-2014
Date of entry: 27-八月-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.1
Keywords: 8.05050313
Обладнання переробних та харчових виробництв
кондитерська помада
розчин цукрози
в’язкість
розчинність
перемішування
mixing
viscosity
solubility
sucrose
confectionery fudge
Abstract: Досліджено вплив технологічних та конструктивних параметрів на процес збивання цукрової кондитерської помади на помадозбивальній машині та розроблено заходи з її модернізації
The influence of technological and design parameters onto the confectionery sucrose fudge frothing process at the fudge mixer is examined and the arrangements for its modernization are worked out
Description: Захарченко Ю.П. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Захарченко Ю.П.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3308
Content type: Other
�蝷箔����:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Summary Zakharchenko.pdf75,78 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�