Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3308
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗахарченко, Юлія Петрівна-
dc.contributor.authorZakharchenko, Yulia-
dc.date.accessioned2014-08-27T11:06:04Z-
dc.date.available2014-08-27T11:06:04Z-
dc.date.issued2014-08-27T11:06:04Z-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3308-
dc.descriptionЗахарченко Ю.П. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Захарченко Ю.П.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.uk
dc.description.abstractДосліджено вплив технологічних та конструктивних параметрів на процес збивання цукрової кондитерської помади на помадозбивальній машині та розроблено заходи з її модернізаціїuk
dc.description.abstractThe influence of technological and design parameters onto the confectionery sucrose fudge frothing process at the fudge mixer is examined and the arrangements for its modernization are worked outuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05050313uk
dc.subjectОбладнання переробних та харчових виробництвuk
dc.subjectкондитерська помадаuk
dc.subjectрозчин цукрозиuk
dc.subjectв’язкістьuk
dc.subjectрозчинністьuk
dc.subjectперемішуванняuk
dc.subjectmixinguk
dc.subjectviscosityuk
dc.subjectsolubilityuk
dc.subjectsucroseuk
dc.subjectconfectionery fudgeuk
dc.titleМодернізація помадозбивальної машини марки ШАЕ-800 на кондитерській фабриці ПАТ "ТерА" з дослідженням процесу збивання помадиuk
dc.title.alternativeModernization of model SHАЕ-800 fudge mixer for PJSC “TerA” confectionary with examination of fudge frothing processuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc664.1uk
Розташовується у зібраннях:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Summary Zakharchenko.pdf75,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора