Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3308
Titel: Модернізація помадозбивальної машини марки ШАЕ-800 на кондитерській фабриці ПАТ "ТерА" з дослідженням процесу збивання помади
Övriga titlar: Modernization of model SHАЕ-800 fudge mixer for PJSC “TerA” confectionary with examination of fudge frothing process
Författare: Захарченко, Юлія Петрівна
Zakharchenko, Yulia
Utgivningsdatum: 27-aug-2014
Date of entry: 27-aug-2014
Utgivare: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.1
Nyckelord: 8.05050313
Обладнання переробних та харчових виробництв
кондитерська помада
розчин цукрози
в’язкість
розчинність
перемішування
mixing
viscosity
solubility
sucrose
confectionery fudge
Sammanfattning: Досліджено вплив технологічних та конструктивних параметрів на процес збивання цукрової кондитерської помади на помадозбивальній машині та розроблено заходи з її модернізації
The influence of technological and design parameters onto the confectionery sucrose fudge frothing process at the fudge mixer is examined and the arrangements for its modernization are worked out
Beskrivning: Захарченко Ю.П. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Захарченко Ю.П.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3308
Content type: Other
Samling:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Summary Zakharchenko.pdf75,78 kBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg