Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3308
Titre: | Модернізація помадозбивальної машини марки ШАЕ-800 на кондитерській фабриці ПАТ "ТерА" з дослідженням процесу збивання помади |
Autre(s) titre(s): | Modernization of model SHАЕ-800 fudge mixer for PJSC “TerA” confectionary with examination of fudge frothing process |
Auteur(s): | Захарченко, Юлія Петрівна Zakharchenko, Yulia |
Date de publication: | 27-aoû-2014 |
Date of entry: | 27-aoû-2014 |
Editeur: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664.1 |
Mots-clés: | 8.05050313 Обладнання переробних та харчових виробництв кондитерська помада розчин цукрози в’язкість розчинність перемішування mixing viscosity solubility sucrose confectionery fudge |
Résumé: | Досліджено вплив технологічних та конструктивних параметрів на процес збивання цукрової кондитерської помади на помадозбивальній машині та розроблено заходи з її модернізації The influence of technological and design parameters onto the confectionery sucrose fudge frothing process at the fudge mixer is examined and the arrangements for its modernization are worked out |
Description: | Захарченко Ю.П. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Захарченко Ю.П.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с. |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3308 |
Content type: | Other |
Collection(s) : | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Summary Zakharchenko.pdf | 75,78 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration