Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3308
Tytuł: Модернізація помадозбивальної машини марки ШАЕ-800 на кондитерській фабриці ПАТ "ТерА" з дослідженням процесу збивання помади
Inne tytuły: Modernization of model SHАЕ-800 fudge mixer for PJSC “TerA” confectionary with examination of fudge frothing process
Authors: Захарченко, Юлія Петрівна
Zakharchenko, Yulia
Data wydania: 27-sie-2014
Date of entry: 27-sie-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль
UDC: 664.1
Słowa kluczowe: 8.05050313
Обладнання переробних та харчових виробництв
кондитерська помада
розчин цукрози
в’язкість
розчинність
перемішування
mixing
viscosity
solubility
sucrose
confectionery fudge
Abstract: Досліджено вплив технологічних та конструктивних параметрів на процес збивання цукрової кондитерської помади на помадозбивальній машині та розроблено заходи з її модернізації
The influence of technological and design parameters onto the confectionery sucrose fudge frothing process at the fudge mixer is examined and the arrangements for its modernization are worked out
Opis: Захарченко Ю.П. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Захарченко Ю.П.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3308
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Summary Zakharchenko.pdf75,78 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora