กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668

ชื่อเรื่อง: Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy
ผู้แต่ง: Федоренко, К.
Fedorenko, K.
Affiliation: Одеська національна академія харчових технологій
Odessa National Academy of Food Technologies
Bibliographic description (Ukraine): Федоренко К. Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви / Федоренко К. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 212-213. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Fedorenko K. (2016) Pidvyshchennia zasvoiuvanosti bilkiv shliakhom koreliatsii komponentnoho skladu stravy [Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 212-213 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Conference/Event: Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
วันที่เผยแพร่: 20-เมษ-2016
Date of entry: 29-พฤษ-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
UDC: 621.326
คำสำคัญ: білки
вітаміни
їжа
proteins
vitamins
food
Number of pages: 2
Page range: 212-213
Start page: 212
End page: 213
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.pdf767,76 kBAdobe PDFดู/เปิด
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.djvu30,75 kBDjVuดู/เปิด
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213__COVER.jpg184,98 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น