Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедоренко, К.uk
dc.contributor.authorFedorenko, K.uk
dc.coverage.temporal20-21 квітня 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal20-21 April 2016uk
dc.date.accessioned2016-05-29T03:41:14Z-
dc.date.available2016-05-29T03:41:14Z-
dc.date.created2016-04-20uk
dc.date.issued2016-04-20uk
dc.identifier.citationФедоренко К. Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви / Федоренко К. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 212-213. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668-
dc.format.extent212-213uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"uk
dc.subjectбілкиuk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectїжаuk
dc.subjectproteinsuk
dc.subjectvitaminsuk
dc.subjectfooduk
dc.titleПідвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу стравиuk
dc.title.alternativeImproving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struyuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages2uk
dc.subject.udc621.326uk
dc.identifier.citationenFedorenko K. (2016) Pidvyshchennia zasvoiuvanosti bilkiv shliakhom koreliatsii komponentnoho skladu stravy [Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 212-213 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationОдеська національна академія харчових технологійuk
dc.contributor.affiliationOdessa National Academy of Food Technologiesuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.citation.volume1uk
dc.citation.spage212uk
dc.citation.epage213uk
dc.citation.conferenceⅨ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.