Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668
Titulua: | Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви |
Beste titulu batzuk: | Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy |
Egilea: | Федоренко, К. Fedorenko, K. |
Affiliation: | Одеська національна академія харчових технологій Odessa National Academy of Food Technologies |
Bibliographic description (Ukraine): | Федоренко К. Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви / Федоренко К. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 212-213. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Fedorenko K. (2016) Pidvyshchennia zasvoiuvanosti bilkiv shliakhom koreliatsii komponentnoho skladu stravy [Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 212-213 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Gordailuaren-data: | 20-Apr-2016 |
Date of entry: | 29-May-2016 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
UDC: | 621.326 |
Gako-hitzak: | білки вітаміни їжа proteins vitamins food |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 212-213 |
Start page: | 212 |
End page: | 213 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Content type: | Article |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.pdf | 767,76 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.djvu | 30,75 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213__COVER.jpg | 184,98 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.