Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668

Titulua: Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви
Beste titulu batzuk: Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy
Egilea: Федоренко, К.
Fedorenko, K.
Affiliation: Одеська національна академія харчових технологій
Odessa National Academy of Food Technologies
Bibliographic description (Ukraine): Федоренко К. Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви / Федоренко К. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 212-213. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Fedorenko K. (2016) Pidvyshchennia zasvoiuvanosti bilkiv shliakhom koreliatsii komponentnoho skladu stravy [Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 212-213 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Conference/Event: Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Gordailuaren-data: 20-Apr-2016
Date of entry: 29-May-2016
Argitalpen: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
UDC: 621.326
Gako-hitzak: білки
вітаміни
їжа
proteins
vitamins
food
Number of pages: 2
Page range: 212-213
Start page: 212
End page: 213
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.