Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668
Tittel: | Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви |
Alternative titler: | Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy |
Authors: | Федоренко, К. Fedorenko, K. |
Affiliation: | Одеська національна академія харчових технологій Odessa National Academy of Food Technologies |
Bibliographic description (Ukraine): | Федоренко К. Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви / Федоренко К. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 212-213. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Fedorenko K. (2016) Pidvyshchennia zasvoiuvanosti bilkiv shliakhom koreliatsii komponentnoho skladu stravy [Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 212-213 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Utgivelsesdato: | 20-apr-2016 |
Date of entry: | 29-mai-2016 |
Forlag: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
UDC: | 621.326 |
Emneord: | білки вітаміни їжа proteins vitamins food |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 212-213 |
Start page: | 212 |
End page: | 213 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Content type: | Article |
Vises i samlingene: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.pdf | 767,76 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.djvu | 30,75 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213__COVER.jpg | 184,98 kB | JPEG | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright