このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668
タイトル: | Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви |
その他のタイトル: | Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy |
著者: | Федоренко, К. Fedorenko, K. |
Affiliation: | Одеська національна академія харчових технологій Odessa National Academy of Food Technologies |
Bibliographic description (Ukraine): | Федоренко К. Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви / Федоренко К. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 212-213. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Fedorenko K. (2016) Pidvyshchennia zasvoiuvanosti bilkiv shliakhom koreliatsii komponentnoho skladu stravy [Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 212-213 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
発行日: | 20-4月-2016 |
Date of entry: | 29-5月-2016 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
UDC: | 621.326 |
キーワード: | білки вітаміни їжа proteins vitamins food |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 212-213 |
Start page: | 212 |
End page: | 213 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Content type: | Article |
出現コレクション: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.pdf | 767,76 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.djvu | 30,75 kB | DjVu | 見る/開く | |
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213__COVER.jpg | 184,98 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。