Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви 326

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви 0 0 1 37 0 2 4

Звантажень файлу

Переглядів
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.pdf 73
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.djvu 34
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213__COVER.jpg 19

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 136
Україна 77
Netherlands 35
Germany 33
China 27
Vietnam 5
Canada 4
Poland 3
Russia 2
Côte d’Ivoire 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Kiev 70
San Ramon 55
Andover 12
Louisville 8
Mountain View 7
Dearborn 5
Hanoi 5
Zhengzhou 5
Jacksonville 4
Krakow 3