Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668

Tytuł: Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви
Inne tytuły: Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy
Authors: Федоренко, К.
Fedorenko, K.
Akcesoria: Одеська національна академія харчових технологій
Odessa National Academy of Food Technologies
Cytat: Федоренко К. Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви / Федоренко К. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 212-213. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Fedorenko K. (2016) Pidvyshchennia zasvoiuvanosti bilkiv shliakhom koreliatsii komponentnoho skladu stravy [Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 212-213 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Konferencja/wydarzenie: Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 20-kwi-2016
Date of entry: 29-maj-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
UDC: 621.326
Słowa kluczowe: білки
вітаміни
їжа
proteins
vitamins
food
Strony: 2
Zakres stron: 212-213
Główna strona: 212
Strona końcowa: 213
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi