Visar Författare Назарко, Ірина Степанівна

Gå till: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
eller ange de första bokstäverna:  
Visar 1 till 20 av 33 poster  nästa >
TypUtgivningsdatumDate of entryTitelFörfattare
Conference Abstract2-maj-20183-jul-2018Використання дистанційного навчання при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділенняНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Використання добавок у сучасних молочних продуктахНазарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna
Articleapr-20168-jul-2016Використання засобів дистанційної освіти для підвищення ефективності навчального процесу у ВНЗНазарко, Ірина Степанівна
Article18-maj-20168-jun-2016Використання інформаційних технологій при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділенняНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Conference Abstract24-maj-202319-jul-2023Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna
Handbook201927-aug-2019Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностейНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Conference Abstract11-okt-201728-okt-2017Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Консервування плодово-ягідних напівфабрикатівФігуш, Петро; Назарко, Ірина Степанівна; Figush, Petro; Nazarko, Iryna
Book8-jul-20168-jul-2016Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»Назарко, Ірина Степанівна
Bookmaj-201727-jun-2017Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія)Назарко, Ірина Степанівна
Laboratory Instructionsjun-202029-jun-2020Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1.Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович
Laboratory Instructionsjun-202029-jun-2020Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2.Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович
Learning Object8-jul-20168-jul-2016Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendationsokt-202013-jun-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations201817-dec-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технологіїНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
-maj-201719-jun-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна
Learning Objectmaj-201718-jun-2017МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendationsmar-201920-jun-2019Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations20219-okt-2021Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвахКопчак, Наталія Григорівна; Kopchak, Nataliia; Карпик, Галина Вікторівна; Karpyk, Halyna Viktorivna; Кравченюк, Христина Юріївна; Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna; Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna Stepanivna
Methodical recommendationsmaj-201824-jun-2018Органічна хіміяНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна