Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50470

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorСмолій, Олександр
dc.contributor.authorМикитишин, Андрій Григорович
dc.contributor.authorКоролюк, Ростислав
dc.contributor.authorSmolii, Oleksandr
dc.contributor.authorMykytyshyn, Andrii
dc.contributor.authorKoroliuk, Rostyslav
dc.coverage.temporal26 листопада 2025 р.
dc.coverage.temporal26 November 2025
dc.date.accessioned2025-12-19T10:13:10Z-
dc.date.available2025-12-19T10:13:10Z-
dc.date.created2025-11-26
dc.date.issued2025-11-26
dc.identifier.citationСмолій О. Філософія цифрової трансформації: впровадження принципів індустрії 4.0/5.0 у харчовому виробництві / Олександр Смолій, Андрій Григорович Микитишин, Ростислав Королюк // Матеріали Ⅳ Міжнародної конференції молодих учених та здобувачів вищої освіти „Філософські виміри техніки“, 26 листопада 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 113–114. — (Прикладні інформаційні технології).
dc.identifier.isbn978-617-8751-05-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50470-
dc.description.abstractСтаття досліджує філософію та практику цифрової трансформації харчового виробництва, поєднуючи принципи Індустрії 4.0 та 5.0. На прикладі екструдерних ліній обґрунтовано впровадження телеметрії та автоматизації, що забезпечило перехід до режиму повної прозорості та превентивного управління. Ключовим рішенням стало використання цифрового двійника для предиктивної аналітики, який оптимізує процеси та інтегрує машинний інтелект із людським досвідом. Доведено, що ця модернізація є зміною культури підприємства, спрямованою на досягнення стійкості та інноваційної зрілості
dc.format.extent113-114
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V.A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅳ Міжнародної конференції молодих учених та здобувачів вищої освіти „Філософські виміри техніки“, 2025
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the Ⅳ International Conference of Young Scholars and Higher Education Applicants „Philosophical dimensions of technology“, 2025
dc.relation.urihttp://www.economy.nayka.com.ua
dc.subjectцифрова трансформація
dc.subjectіндустрія 4.0/5.0
dc.subjectцифровий двійник
dc.subjectхарчове виробництво
dc.subjectпредиктивна аналітика
dc.titleФілософія цифрової трансформації: впровадження принципів індустрії 4.0/5.0 у харчовому виробництві
dc.title.alternativeThe philosophy of digital transformation: implementing industry 4.0/5.0 principles in food production
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc141.2
dc.subject.udc004.89
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Краус К.М., Краус Н.М., Штепа О.В. Індустрія х.0 і індустрія 4.0 в умовах цифрової трансформації та інноваційної стратегії розвитку національної економіки. Ефективна економіка, URL: http://www.economy.nayka.com.ua DOI: 10.32702/2307-2105-2021.5.91
dc.relation.references2. European Commission. Industry 5.0: Towards a Sustainable, Human-centric and Resilient European Industry. Luxembourg: Publications Office of the European Union, 2021. - 36 p.
dc.relation.references3. Zhang, Z., & Zhao, Y. Application of Digital Twin and Predictive Models in Food Extrusion Processes // Journal of Food Engineering. - 2022. - Vol. 330. - P. 111-126.
dc.relation.referencesen1. Kraus K.M., Kraus N.M., Shtepa O.V. Industriia kh.0 i industriia 4.0 v umovakh tsyfrovoi transformatsii ta innovatsiinoi stratehii rozvytku natsionalnoi ekonomiky. Efektyvna ekonomika, URL: http://www.economy.nayka.com.ua DOI: 10.32702/2307-2105-2021.5.91
dc.relation.referencesen2. European Commission. Industry 5.0: Towards a Sustainable, Human-centric and Resilient European Industry. Luxembourg: Publications Office of the European Union, 2021, 36 p.
dc.relation.referencesen3. Zhang, Z., & Zhao, Y. Application of Digital Twin and Predictive Models in Food Extrusion Processes, Journal of Food Engineering, 2022, Vol. 330, P. 111-126.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅳ Міжнародної конференції молодих учених та здобувачів вищої освіти „Філософські виміри техніки“
dc.citation.spage113
dc.citation.epage114
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна конференція молодих учених та здобувачів вищої освіти „Філософські виміри техніки“
dc.identifier.citation2015Смолій О., Королюк Р. Філософія цифрової трансформації: впровадження принципів індустрії 4.0/5.0 у харчовому виробництві // Матеріали Ⅳ Міжнародної конференції молодих учених та здобувачів вищої освіти „Філософські виміри техніки“, Тернопіль, 26 листопада 2025 р. 2025. С. 113–114.
dc.identifier.citationenAPASmolii, O., Mykytyshyn, A., & Koroliuk, R. (2025). Filosofiia tsyfrovoi transformatsii: vprovadzhennia pryntsypiv industrii 4.0/5.0 u kharchovomu vyrobnytstvi [The philosophy of digital transformation: implementing industry 4.0/5.0 principles in food production]. Book of abstracts of the Ⅳ International Conference of Young Scholars and Higher Education Applicants „Philosophical dimensions of technology“, 26 November 2025, Ternopil, 113-114. PE Palianytsia V.A.. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOSmolii O., Mykytyshyn A., Koroliuk R. (2025) Filosofiia tsyfrovoi transformatsii: vprovadzhennia pryntsypiv industrii 4.0/5.0 u kharchovomu vyrobnytstvi [The philosophy of digital transformation: implementing industry 4.0/5.0 principles in food production]. Book of abstracts of the Ⅳ International Conference of Young Scholars and Higher Education Applicants „Philosophical dimensions of technology“ (Tern., 26 November 2025), pp. 113-114 [in Ukrainian].
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна конференція молодих учених та здобувачів вищої освіти „Філософські виміри техніки“ (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi