Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50337
Pealkiri: Особливості функціонування локального ресторанного бізнесу в умовах малих міст
Autor: Владимир, Ольга
Колодзійська, Марія
Affiliation: ТНТУ імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Владимир О., Колодзійська М. Особливості функціонування локального ресторанного бізнесу в умовах малих міст // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф., 30 жовтня 2025 р. Умань: ВПЦ «Візаві». - 2025. - С. 211-214.
Bibliographic reference (2015): Владимир О., Колодзійська М. Особливості функціонування локального ресторанного бізнесу в умовах малих міст. Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф., 30 жовтня 2025 р. Умань: ВПЦ «Візаві». 2025. С. 211-214.
Conference/Event: Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф.
Ilmumisaasta: 30-okt-2025
Submitted date: 2025
Date of entry: 3-det-2025
Kirjastaja: Умань: ВПЦ «Візаві»
Country (code): UA
Place of the edition/event: Уманський національний університет
UDC: 338.48:640.43
BBK: С83
Märksõnad: ресторанний, бізнес, малий бізнес, територіальні громади, малі міста
Page range: 211-214
Kokkuvõte: Регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50337
Copyright owner: Владимир Ольга Михайлівна, 2025; Колодзійська Марія, 2025
URL for reference material: https://scholar.google.com/citations?view_op=view_citation&hl=uk&user=TmDBwFIAAAAJ&sortby=pubdate&citation_for_view=TmDBwFIAAAAJ:0sTkTiv_uMkC
References (Ukraine): Квасницька Р.С., Пархомчук І.В. Локальний бізнес у малих містах: виклики та стратегії розвитку. Економіка та суспільство. 2020. № 25. С. 112–117.
Наумова Т.Ю. Регіональні особливості розвитку сфери громадського харчування. Регіональна економіка. 2020. № 2. С. 123–128.
Владимир О.М. Об’єктивна необхідність фінансування інновацій у готельно-ресторанному бізнесі. Проблеми та перспективи розвитку підприємництва: Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, 25 листопада 2016 року. Харків: ХНАДУ. 2016. Т.1. С. 179-180.
Шерстюк Р., Владимир О. Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосування. International Science Journal of Management, Economics & Finance. 2024. № 3(1). С. 47–61.
Владимир О.М. Роль організаційного дизайну у розвитку підприємницької діяльності. XІX наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя: Матеріали XІХ наук. конф., 18–19 трав. 2016 р. Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя. 2016. С. 223–224.
Малюта Л., Завідна Л., Владимир О., Рудан В. Корпоративна соціальна відповідальність – важливий інструмент забезпечення економічної безпеки бізнесу під час війни. Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, цифровізація та інновації: монографія. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2024. С. 387 400.
Малюта Л., Владимир О., Рудан В. Інтеграція дизайну в готельно ресторанний бізнес: ефекти для туризму та розвитку місцевих громад. Економічний аналіз. 2022. Том 32. № 3. С. 307-315. DOI: 10.35774/econa2022.03.307
Content type: Proceedings Book
Asub kollektsiooni(de)s:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Збірник тез конференції 30.10.2025 (1).pdf805,93 kBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin vahendid