Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50337
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorВладимир, Ольга-
dc.contributor.authorКолодзійська, Марія-
dc.date.accessioned2025-12-03T11:40:36Z-
dc.date.available2025-12-03T11:40:36Z-
dc.date.issued2025-10-30-
dc.date.submitted2025-
dc.identifier.citationВладимир О., Колодзійська М. Особливості функціонування локального ресторанного бізнесу в умовах малих міст // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф., 30 жовтня 2025 р. Умань: ВПЦ «Візаві». - 2025. - С. 211-214.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50337-
dc.description.abstractРегіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.format.extent211-214-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУмань: ВПЦ «Візаві»uk_UA
dc.relation.urihttps://scholar.google.com/citations?view_op=view_citation&hl=uk&user=TmDBwFIAAAAJ&sortby=pubdate&citation_for_view=TmDBwFIAAAAJ:0sTkTiv_uMkCuk_UA
dc.subjectресторанний, бізнес, малий бізнес, територіальні громади, малі містаuk_UA
dc.titleОсобливості функціонування локального ресторанного бізнесу в умовах малих містuk_UA
dc.typeProceedings Bookuk_UA
dc.rights.holderВладимир Ольга Михайлівна, 2025; Колодзійська Марія, 2025uk_UA
dc.coverage.placenameУманський національний університетuk_UA
dc.subject.udc338.48:640.43uk_UA
dc.subject.bbkС83uk_UA
dc.relation.referencesКвасницька Р.С., Пархомчук І.В. Локальний бізнес у малих містах: виклики та стратегії розвитку. Економіка та суспільство. 2020. № 25. С. 112–117.uk_UA
dc.relation.referencesНаумова Т.Ю. Регіональні особливості розвитку сфери громадського харчування. Регіональна економіка. 2020. № 2. С. 123–128.uk_UA
dc.relation.referencesВладимир О.М. Об’єктивна необхідність фінансування інновацій у готельно-ресторанному бізнесі. Проблеми та перспективи розвитку підприємництва: Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, 25 листопада 2016 року. Харків: ХНАДУ. 2016. Т.1. С. 179-180.uk_UA
dc.relation.referencesШерстюк Р., Владимир О. Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосування. International Science Journal of Management, Economics & Finance. 2024. № 3(1). С. 47–61.uk_UA
dc.relation.referencesВладимир О.М. Роль організаційного дизайну у розвитку підприємницької діяльності. XІX наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя: Матеріали XІХ наук. конф., 18–19 трав. 2016 р. Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя. 2016. С. 223–224.uk_UA
dc.relation.referencesМалюта Л., Завідна Л., Владимир О., Рудан В. Корпоративна соціальна відповідальність – важливий інструмент забезпечення економічної безпеки бізнесу під час війни. Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, цифровізація та інновації: монографія. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2024. С. 387 400.uk_UA
dc.relation.referencesМалюта Л., Владимир О., Рудан В. Інтеграція дизайну в готельно ресторанний бізнес: ефекти для туризму та розвитку місцевих громад. Економічний аналіз. 2022. Том 32. № 3. С. 307-315. DOI: 10.35774/econa2022.03.307uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.citation.conferenceСтратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф.-
dc.coverage.countryUAuk_UA
dc.identifier.citation2015Владимир О., Колодзійська М. Особливості функціонування локального ресторанного бізнесу в умовах малих міст. Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф., 30 жовтня 2025 р. Умань: ВПЦ «Візаві». 2025. С. 211-214.uk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Збірник тез конференції 30.10.2025 (1).pdf805,93 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları