Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50337Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Владимир, Ольга | - |
| dc.contributor.author | Колодзійська, Марія | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-03T11:40:36Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-03T11:40:36Z | - |
| dc.date.issued | 2025-10-30 | - |
| dc.date.submitted | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Владимир О., Колодзійська М. Особливості функціонування локального ресторанного бізнесу в умовах малих міст // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф., 30 жовтня 2025 р. Умань: ВПЦ «Візаві». - 2025. - С. 211-214. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50337 | - |
| dc.description.abstract | Регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
| dc.format.extent | 211-214 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Умань: ВПЦ «Візаві» | uk_UA |
| dc.relation.uri | https://scholar.google.com/citations?view_op=view_citation&hl=uk&user=TmDBwFIAAAAJ&sortby=pubdate&citation_for_view=TmDBwFIAAAAJ:0sTkTiv_uMkC | uk_UA |
| dc.subject | ресторанний, бізнес, малий бізнес, територіальні громади, малі міста | uk_UA |
| dc.title | Особливості функціонування локального ресторанного бізнесу в умовах малих міст | uk_UA |
| dc.type | Proceedings Book | uk_UA |
| dc.rights.holder | Владимир Ольга Михайлівна, 2025; Колодзійська Марія, 2025 | uk_UA |
| dc.coverage.placename | Уманський національний університет | uk_UA |
| dc.subject.udc | 338.48:640.43 | uk_UA |
| dc.subject.bbk | С83 | uk_UA |
| dc.relation.references | Квасницька Р.С., Пархомчук І.В. Локальний бізнес у малих містах: виклики та стратегії розвитку. Економіка та суспільство. 2020. № 25. С. 112–117. | uk_UA |
| dc.relation.references | Наумова Т.Ю. Регіональні особливості розвитку сфери громадського харчування. Регіональна економіка. 2020. № 2. С. 123–128. | uk_UA |
| dc.relation.references | Владимир О.М. Об’єктивна необхідність фінансування інновацій у готельно-ресторанному бізнесі. Проблеми та перспективи розвитку підприємництва: Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, 25 листопада 2016 року. Харків: ХНАДУ. 2016. Т.1. С. 179-180. | uk_UA |
| dc.relation.references | Шерстюк Р., Владимир О. Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосування. International Science Journal of Management, Economics & Finance. 2024. № 3(1). С. 47–61. | uk_UA |
| dc.relation.references | Владимир О.М. Роль організаційного дизайну у розвитку підприємницької діяльності. XІX наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя: Матеріали XІХ наук. конф., 18–19 трав. 2016 р. Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя. 2016. С. 223–224. | uk_UA |
| dc.relation.references | Малюта Л., Завідна Л., Владимир О., Рудан В. Корпоративна соціальна відповідальність – важливий інструмент забезпечення економічної безпеки бізнесу під час війни. Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, цифровізація та інновації: монографія. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2024. С. 387 400. | uk_UA |
| dc.relation.references | Малюта Л., Владимир О., Рудан В. Інтеграція дизайну в готельно ресторанний бізнес: ефекти для туризму та розвитку місцевих громад. Економічний аналіз. 2022. Том 32. № 3. С. 307-315. DOI: 10.35774/econa2022.03.307 | uk_UA |
| dc.contributor.affiliation | ТНТУ імені Івана Пулюя | uk_UA |
| dc.citation.conference | Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф. | - |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| dc.identifier.citation2015 | Владимир О., Колодзійська М. Особливості функціонування локального ресторанного бізнесу в умовах малих міст. Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф., 30 жовтня 2025 р. Умань: ВПЦ «Візаві». 2025. С. 211-214. | uk_UA |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник тез конференції 30.10.2025 (1).pdf | 805,93 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları