Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50337| Títol: | Особливості функціонування локального ресторанного бізнесу в умовах малих міст |
| Autor: | Владимир, Ольга Колодзійська, Марія |
| Affiliation: | ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О., Колодзійська М. Особливості функціонування локального ресторанного бізнесу в умовах малих міст // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф., 30 жовтня 2025 р. Умань: ВПЦ «Візаві». - 2025. - С. 211-214. |
| Bibliographic reference (2015): | Владимир О., Колодзійська М. Особливості функціонування локального ресторанного бізнесу в умовах малих міст. Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф., 30 жовтня 2025 р. Умань: ВПЦ «Візаві». 2025. С. 211-214. |
| Conference/Event: | Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф. |
| Data de publicació: | 30-d’o-2025 |
| Submitted date: | 2025 |
| Date of entry: | 3-de -2025 |
| Editorial: | Умань: ВПЦ «Візаві» |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Уманський національний університет |
| UDC: | 338.48:640.43 |
| BBK: | С83 |
| Paraules clau: | ресторанний, бізнес, малий бізнес, територіальні громади, малі міста |
| Page range: | 211-214 |
| Resum: | Регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50337 |
| Copyright owner: | Владимир Ольга Михайлівна, 2025; Колодзійська Марія, 2025 |
| URL for reference material: | https://scholar.google.com/citations?view_op=view_citation&hl=uk&user=TmDBwFIAAAAJ&sortby=pubdate&citation_for_view=TmDBwFIAAAAJ:0sTkTiv_uMkC |
| References (Ukraine): | Квасницька Р.С., Пархомчук І.В. Локальний бізнес у малих містах: виклики та стратегії розвитку. Економіка та суспільство. 2020. № 25. С. 112–117. Наумова Т.Ю. Регіональні особливості розвитку сфери громадського харчування. Регіональна економіка. 2020. № 2. С. 123–128. Владимир О.М. Об’єктивна необхідність фінансування інновацій у готельно-ресторанному бізнесі. Проблеми та перспективи розвитку підприємництва: Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, 25 листопада 2016 року. Харків: ХНАДУ. 2016. Т.1. С. 179-180. Шерстюк Р., Владимир О. Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосування. International Science Journal of Management, Economics & Finance. 2024. № 3(1). С. 47–61. Владимир О.М. Роль організаційного дизайну у розвитку підприємницької діяльності. XІX наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя: Матеріали XІХ наук. конф., 18–19 трав. 2016 р. Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя. 2016. С. 223–224. Малюта Л., Завідна Л., Владимир О., Рудан В. Корпоративна соціальна відповідальність – важливий інструмент забезпечення економічної безпеки бізнесу під час війни. Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, цифровізація та інновації: монографія. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2024. С. 387 400. Малюта Л., Владимир О., Рудан В. Інтеграція дизайну в готельно ресторанний бізнес: ефекти для туризму та розвитку місцевих громад. Економічний аналіз. 2022. Том 32. № 3. С. 307-315. DOI: 10.35774/econa2022.03.307 |
| Content type: | Proceedings Book |
| Apareix a les col·leccions: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник тез конференції 30.10.2025 (1).pdf | 805,93 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Eines d'Administrador