Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50174

Titre: Особливості створення та споживання продукції функціонального спрямування
Autre(s) titre(s): Features of creation and consumption of functionally oriented products
Auteur(s): Швед, О. В.
Вічко, Олена Іванівна
Лубенець, В. І.
Shved, O. V.
Vichko, O. I.
Lubenets, V. I.
Affiliation: Національний університет «Львівська політехніка», Україна
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Швед О. В. Особливості створення та споживання продукції функціонального спрямування / О. В. Швед, Олена Іванівна Вічко, В. І. Лубенець // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 85. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic reference (2015): Швед О. В., Лубенець В. І. Особливості створення та споживання продукції функціонального спрямування // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 85.
Bibliographic citation (APA): Shved, O. V., Vichko, O. I., & Lubenets, V. I. (2025). Osoblyvosti stvorennia ta spozhyvannia produktsii funktsionalnoho spriamuvannia [Features of creation and consumption of functionally oriented products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 85. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Shved O. V., Vichko O. I., Lubenets V. I. (2025) Osoblyvosti stvorennia ta spozhyvannia produktsii funktsionalnoho spriamuvannia [Features of creation and consumption of functionally oriented products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 85 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Date de publication: 25-sep-2025
Date of entry: 28-oct-2025
Editeur: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 631.
Number of pages: 1
Page range: 85
Start page: 85
End page: 85
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50174
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://doi.org/10.30890/2709-2313.2025-39-02-017
References (Ukraine): 1. Shved, O., Vichko, O., Karpyk, H., & Hubrii, Z. (2025). Phytoadditional supplements phyto-suppliances with bioactive phyto-extracts in food biotechnology. European Science, 2(sge39-02), 85–115. https://doi.org/10.30890/2709-2313.2025-39-02-017
References (International): 1. Shved, O., Vichko, O., Karpyk, H., & Hubrii, Z. (2025). Phytoadditional supplements phyto-suppliances with bioactive phyto-extracts in food biotechnology. European Science, 2(sge39-02), 85–115. https://doi.org/10.30890/2709-2313.2025-39-02-017
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
ICFSI_2025_Shved_O_V-Features_of_creation_and_consumption_85.pdf545,84 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
ICFSI_2025_Shved_O_V-Features_of_creation_and_consumption_85__COVER.png481,04 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.