Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50174

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorШвед, О. В.
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна
dc.contributor.authorЛубенець, В. І.
dc.contributor.authorShved, O. V.
dc.contributor.authorVichko, O. I.
dc.contributor.authorLubenets, V. I.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:42Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:42Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationШвед О. В. Особливості створення та споживання продукції функціонального спрямування / О. В. Швед, Олена Іванівна Вічко, В. І. Лубенець // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 85. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50174-
dc.format.extent85
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://doi.org/10.30890/2709-2313.2025-39-02-017
dc.titleОсобливості створення та споживання продукції функціонального спрямування
dc.title.alternativeFeatures of creation and consumption of functionally oriented products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc631.
dc.relation.references1. Shved, O., Vichko, O., Karpyk, H., & Hubrii, Z. (2025). Phytoadditional supplements phyto-suppliances with bioactive phyto-extracts in food biotechnology. European Science, 2(sge39-02), 85–115. https://doi.org/10.30890/2709-2313.2025-39-02-017
dc.relation.referencesen1. Shved, O., Vichko, O., Karpyk, H., & Hubrii, Z. (2025). Phytoadditional supplements phyto-suppliances with bioactive phyto-extracts in food biotechnology. European Science, 2(sge39-02), 85–115. https://doi.org/10.30890/2709-2313.2025-39-02-017
dc.contributor.affiliationНаціональний університет «Львівська політехніка», Україна
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage85
dc.citation.epage85
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Швед О. В., Лубенець В. І. Особливості створення та споживання продукції функціонального спрямування // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 85.
dc.identifier.citationenAPAShved, O. V., Vichko, O. I., & Lubenets, V. I. (2025). Osoblyvosti stvorennia ta spozhyvannia produktsii funktsionalnoho spriamuvannia [Features of creation and consumption of functionally oriented products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 85. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOShved O. V., Vichko O. I., Lubenets V. I. (2025) Osoblyvosti stvorennia ta spozhyvannia produktsii funktsionalnoho spriamuvannia [Features of creation and consumption of functionally oriented products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 85 [in Ukrainian].
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.