Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50174
| Název: | Особливості створення та споживання продукції функціонального спрямування |
| Další názvy: | Features of creation and consumption of functionally oriented products |
| Autoři: | Швед, О. В. Вічко, Олена Іванівна Лубенець, В. І. Shved, O. V. Vichko, O. I. Lubenets, V. I. |
| Affiliation: | Національний університет «Львівська політехніка», Україна Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Швед О. В. Особливості створення та споживання продукції функціонального спрямування / О. В. Швед, Олена Іванівна Вічко, В. І. Лубенець // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 85. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic reference (2015): | Швед О. В., Лубенець В. І. Особливості створення та споживання продукції функціонального спрямування // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 85. |
| Bibliographic citation (APA): | Shved, O. V., Vichko, O. I., & Lubenets, V. I. (2025). Osoblyvosti stvorennia ta spozhyvannia produktsii funktsionalnoho spriamuvannia [Features of creation and consumption of functionally oriented products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 85. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Shved O. V., Vichko O. I., Lubenets V. I. (2025) Osoblyvosti stvorennia ta spozhyvannia produktsii funktsionalnoho spriamuvannia [Features of creation and consumption of functionally oriented products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 85 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Datum vydání: | 25-zář-2025 |
| Date of entry: | 28-říj-2025 |
| Nakladatel: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 631. |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 85 |
| Start page: | 85 |
| End page: | 85 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50174 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL for reference material: | https://doi.org/10.30890/2709-2313.2025-39-02-017 |
| References (Ukraine): | 1. Shved, O., Vichko, O., Karpyk, H., & Hubrii, Z. (2025). Phytoadditional supplements phyto-suppliances with bioactive phyto-extracts in food biotechnology. European Science, 2(sge39-02), 85–115. https://doi.org/10.30890/2709-2313.2025-39-02-017 |
| References (International): | 1. Shved, O., Vichko, O., Karpyk, H., & Hubrii, Z. (2025). Phytoadditional supplements phyto-suppliances with bioactive phyto-extracts in food biotechnology. European Science, 2(sge39-02), 85–115. https://doi.org/10.30890/2709-2313.2025-39-02-017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Shved_O_V-Features_of_creation_and_consumption_85.pdf | 545,84 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| ICFSI_2025_Shved_O_V-Features_of_creation_and_consumption_85__COVER.png | 481,04 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.