Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50162
| Назва: | Інноваційні підходи до виробництва безглютенових хлібобулочних виробів |
| Інші назви: | Innovative approaches to the production of gluten-free bakery products |
| Автори: | Лялик, Анастасія Тарасівна Божик, Л. І. Lialyk, A. T. Bozhik, L. I. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Лялик А. Т. Інноваційні підходи до виробництва безглютенових хлібобулочних виробів / Анастасія Тарасівна Лялик, Л. І. Божик // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 69. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Бібліографічне посилання: | Лялик А. Т., Божик Л. І. Інноваційні підходи до виробництва безглютенових хлібобулочних виробів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 69. |
| Bibliographic citation (APA): | Lialyk, A. T., & Bozhik, L. I. (2025). Innovatsiini pidkhody do vyrobnytstva bezghliutenovykh khlibobulochnykh vyrobiv [Innovative approaches to the production of gluten-free bakery products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 69. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Lialyk A. T., Bozhik L. I. (2025) Innovatsiini pidkhody do vyrobnytstva bezghliutenovykh khlibobulochnykh vyrobiv [Innovative approaches to the production of gluten-free bakery products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 69 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 664.6 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 69 |
| Початкова сторінка: | 69 |
| Кінцева сторінка: | 69 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50162 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://academic.oup.com/ijfst/article/57/2/1248/7807234 https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0023643820314456 https://www.researchgate.net/publication/359756042 |
| Перелік літератури: | 1. Effect of quinoa, chia and millet addition on consumer acceptability of gluten-free bread URL: https://academic.oup.com/ijfst/article/57/2/1248/7807234 (дата звернення 12.09.2025). 2. The influence of non-traditional sourdough made with quinoa, hemp and chia flour on the characteristics of gluten-free maize/rice bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0023643820314456 (дата звернення 12.09.2025). 3. Effects of separated and combined amaranth, quinoa and chia flours on the characteristics of gluten-free bread with different concentrations of hydrocolloids URL: https://www.researchgate.net/publication/359756042 (дата звернення 12.09.2025) |
| References: | 1. Effect of quinoa, chia and millet addition on consumer acceptability of gluten-free bread URL: https://academic.oup.com/ijfst/article/57/2/1248/7807234 (Date of appeal 12.09.2025). 2. The influence of non-traditional sourdough made with quinoa, hemp and chia flour on the characteristics of gluten-free maize/rice bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0023643820314456 (Date of appeal 12.09.2025). 3. Effects of separated and combined amaranth, quinoa and chia flours on the characteristics of gluten-free bread with different concentrations of hydrocolloids URL: https://www.researchgate.net/publication/359756042 (Date of appeal 12.09.2025) |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Lialyk_A_T-Innovative_approaches_to_the_69.pdf | 411,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Lialyk_A_T-Innovative_approaches_to_the_69__COVER.png | 448,76 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.