Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50162

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія Тарасівна
dc.contributor.authorБожик, Л. І.
dc.contributor.authorLialyk, A. T.
dc.contributor.authorBozhik, L. I.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:41Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:41Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationЛялик А. Т. Інноваційні підходи до виробництва безглютенових хлібобулочних виробів / Анастасія Тарасівна Лялик, Л. І. Божик // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 69. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50162-
dc.format.extent69
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://academic.oup.com/ijfst/article/57/2/1248/7807234
dc.relation.urihttps://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0023643820314456
dc.relation.urihttps://www.researchgate.net/publication/359756042
dc.titleІнноваційні підходи до виробництва безглютенових хлібобулочних виробів
dc.title.alternativeInnovative approaches to the production of gluten-free bakery products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.6
dc.relation.references1. Effect of quinoa, chia and millet addition on consumer acceptability of gluten-free bread URL: https://academic.oup.com/ijfst/article/57/2/1248/7807234 (дата звернення 12.09.2025).
dc.relation.references2. The influence of non-traditional sourdough made with quinoa, hemp and chia flour on the characteristics of gluten-free maize/rice bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0023643820314456 (дата звернення 12.09.2025).
dc.relation.references3. Effects of separated and combined amaranth, quinoa and chia flours on the characteristics of gluten-free bread with different concentrations of hydrocolloids URL: https://www.researchgate.net/publication/359756042 (дата звернення 12.09.2025)
dc.relation.referencesen1. Effect of quinoa, chia and millet addition on consumer acceptability of gluten-free bread URL: https://academic.oup.com/ijfst/article/57/2/1248/7807234 (Date of appeal 12.09.2025).
dc.relation.referencesen2. The influence of non-traditional sourdough made with quinoa, hemp and chia flour on the characteristics of gluten-free maize/rice bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0023643820314456 (Date of appeal 12.09.2025).
dc.relation.referencesen3. Effects of separated and combined amaranth, quinoa and chia flours on the characteristics of gluten-free bread with different concentrations of hydrocolloids URL: https://www.researchgate.net/publication/359756042 (Date of appeal 12.09.2025)
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage69
dc.citation.epage69
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Лялик А. Т., Божик Л. І. Інноваційні підходи до виробництва безглютенових хлібобулочних виробів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 69.
dc.identifier.citationenAPALialyk, A. T., & Bozhik, L. I. (2025). Innovatsiini pidkhody do vyrobnytstva bezghliutenovykh khlibobulochnykh vyrobiv [Innovative approaches to the production of gluten-free bakery products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 69. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOLialyk A. T., Bozhik L. I. (2025) Innovatsiini pidkhody do vyrobnytstva bezghliutenovykh khlibobulochnykh vyrobiv [Innovative approaches to the production of gluten-free bakery products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 69 [in Ukrainian].
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!