このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50153

タイトル: Сочевиця чорна як складова частина композитного борошна для хлібобулочних виробів
その他のタイトル: Black lentils as a component of composite flour for bakery products
著者: Данилець, А. Ю.
Кравченюк, Христина Юріївна
Криськова, Лариса Петрівна
Danilets, A.
Kravcheniuk, K.
Kryskova, L.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Данилець А. Ю. Сочевиця чорна як складова частина композитного борошна для хлібобулочних виробів / А. Ю. Данилець, Христина Юріївна Кравченюк, Лариса Петрівна Криськова // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 56. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Данилець А. Ю., Криськова Л. П. Сочевиця чорна як складова частина композитного борошна для хлібобулочних виробів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 56.
Bibliographic citation (APA): Danilets, A., Kravcheniuk, K., & Kryskova, L. (2025). Sochevytsia chorna yak skladova chastyna kompozytnoho boroshna dlia khlibobulochnykh vyrobiv [Black lentils as a component of composite flour for bakery products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 56. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Danilets A., Kravcheniuk K., Kryskova L. (2025) Sochevytsia chorna yak skladova chastyna kompozytnoho boroshna dlia khlibobulochnykh vyrobiv [Black lentils as a component of composite flour for bakery products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 56 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
発行日: 25-9月-2025
Date of entry: 28-10月-2025
出版者: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.6
Number of pages: 1
Page range: 56
Start page: 56
End page: 56
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50153
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868624002033
https://qascf.com/index.php/qas/article/view/1540/1540
References (Ukraine): 1. A comprehensive review of processing, functionality, and potential applications of lentil proteins in the food industry URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868624002033 (дата звернення 17.09.2025).
2. Research progress on lentil-based composite flours: physicochemical, techno- functional properties, and high-performance food applications URL: https://qascf.com/index.php/qas/article/view/1540/1540 (дата звернення 17.09.2025).
References (International): 1. A comprehensive review of processing, functionality, and potential applications of lentil proteins in the food industry URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868624002033 (Date of appeal 17.09.2025).
2. Research progress on lentil-based composite flours: physicochemical, techno- functional properties, and high-performance food applications URL: https://qascf.com/index.php/qas/article/view/1540/1540 (Date of appeal 17.09.2025).
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
ICFSI_2025_Danilets_A-Black_lentils_as_a_component_56.pdf274,25 kBAdobe PDF見る/開く
ICFSI_2025_Danilets_A-Black_lentils_as_a_component_56__COVER.png410,45 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。