Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50153
| Tytuł: | Сочевиця чорна як складова частина композитного борошна для хлібобулочних виробів |
| Inne tytuły: | Black lentils as a component of composite flour for bakery products |
| Authors: | Данилець, А. Ю. Кравченюк, Христина Юріївна Криськова, Лариса Петрівна Danilets, A. Kravcheniuk, K. Kryskova, L. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Данилець А. Ю. Сочевиця чорна як складова частина композитного борошна для хлібобулочних виробів / А. Ю. Данилець, Христина Юріївна Кравченюк, Лариса Петрівна Криськова // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 56. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic reference (2015): | Данилець А. Ю., Криськова Л. П. Сочевиця чорна як складова частина композитного борошна для хлібобулочних виробів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 56. |
| Bibliographic citation (APA): | Danilets, A., Kravcheniuk, K., & Kryskova, L. (2025). Sochevytsia chorna yak skladova chastyna kompozytnoho boroshna dlia khlibobulochnykh vyrobiv [Black lentils as a component of composite flour for bakery products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 56. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Danilets A., Kravcheniuk K., Kryskova L. (2025) Sochevytsia chorna yak skladova chastyna kompozytnoho boroshna dlia khlibobulochnykh vyrobiv [Black lentils as a component of composite flour for bakery products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 56 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Data wydania: | 25-wrz-2025 |
| Date of entry: | 28-paź-2025 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 664.6 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 56 |
| Główna strona: | 56 |
| Strona końcowa: | 56 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50153 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Związane URL literatura: | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868624002033 https://qascf.com/index.php/qas/article/view/1540/1540 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. A comprehensive review of processing, functionality, and potential applications of lentil proteins in the food industry URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868624002033 (дата звернення 17.09.2025). 2. Research progress on lentil-based composite flours: physicochemical, techno- functional properties, and high-performance food applications URL: https://qascf.com/index.php/qas/article/view/1540/1540 (дата звернення 17.09.2025). |
| References: | 1. A comprehensive review of processing, functionality, and potential applications of lentil proteins in the food industry URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868624002033 (Date of appeal 17.09.2025). 2. Research progress on lentil-based composite flours: physicochemical, techno- functional properties, and high-performance food applications URL: https://qascf.com/index.php/qas/article/view/1540/1540 (Date of appeal 17.09.2025). |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Danilets_A-Black_lentils_as_a_component_56.pdf | 274,25 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ICFSI_2025_Danilets_A-Black_lentils_as_a_component_56__COVER.png | 410,45 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi