Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50153
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Данилець, А. Ю. | |
| dc.contributor.author | Кравченюк, Христина Юріївна | |
| dc.contributor.author | Криськова, Лариса Петрівна | |
| dc.contributor.author | Danilets, A. | |
| dc.contributor.author | Kravcheniuk, K. | |
| dc.contributor.author | Kryskova, L. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:40Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:40Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Данилець А. Ю. Сочевиця чорна як складова частина композитного борошна для хлібобулочних виробів / А. Ю. Данилець, Христина Юріївна Кравченюк, Лариса Петрівна Криськова // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 56. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50153 | - |
| dc.format.extent | 56 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.relation.uri | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868624002033 | |
| dc.relation.uri | https://qascf.com/index.php/qas/article/view/1540/1540 | |
| dc.title | Сочевиця чорна як складова частина композитного борошна для хлібобулочних виробів | |
| dc.title.alternative | Black lentils as a component of composite flour for bakery products | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.6 | |
| dc.relation.references | 1. A comprehensive review of processing, functionality, and potential applications of lentil proteins in the food industry URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868624002033 (дата звернення 17.09.2025). | |
| dc.relation.references | 2. Research progress on lentil-based composite flours: physicochemical, techno- functional properties, and high-performance food applications URL: https://qascf.com/index.php/qas/article/view/1540/1540 (дата звернення 17.09.2025). | |
| dc.relation.referencesen | 1. A comprehensive review of processing, functionality, and potential applications of lentil proteins in the food industry URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868624002033 (Date of appeal 17.09.2025). | |
| dc.relation.referencesen | 2. Research progress on lentil-based composite flours: physicochemical, techno- functional properties, and high-performance food applications URL: https://qascf.com/index.php/qas/article/view/1540/1540 (Date of appeal 17.09.2025). | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 56 | |
| dc.citation.epage | 56 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Данилець А. Ю., Криськова Л. П. Сочевиця чорна як складова частина композитного борошна для хлібобулочних виробів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 56. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Danilets, A., Kravcheniuk, K., & Kryskova, L. (2025). Sochevytsia chorna yak skladova chastyna kompozytnoho boroshna dlia khlibobulochnykh vyrobiv [Black lentils as a component of composite flour for bakery products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 56. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Danilets A., Kravcheniuk K., Kryskova L. (2025) Sochevytsia chorna yak skladova chastyna kompozytnoho boroshna dlia khlibobulochnykh vyrobiv [Black lentils as a component of composite flour for bakery products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 56 [in Ukrainian]. | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Danilets_A-Black_lentils_as_a_component_56.pdf | 274,25 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ICFSI_2025_Danilets_A-Black_lentils_as_a_component_56__COVER.png | 410,45 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.