Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50153

Назва: Сочевиця чорна як складова частина композитного борошна для хлібобулочних виробів
Інші назви: Black lentils as a component of composite flour for bakery products
Автори: Данилець, А. Ю.
Кравченюк, Христина Юріївна
Криськова, Лариса Петрівна
Danilets, A.
Kravcheniuk, K.
Kryskova, L.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Данилець А. Ю. Сочевиця чорна як складова частина композитного борошна для хлібобулочних виробів / А. Ю. Данилець, Христина Юріївна Кравченюк, Лариса Петрівна Криськова // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 56. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Бібліографічне посилання: Данилець А. Ю., Криськова Л. П. Сочевиця чорна як складова частина композитного борошна для хлібобулочних виробів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 56.
Bibliographic citation (APA): Danilets, A., Kravcheniuk, K., & Kryskova, L. (2025). Sochevytsia chorna yak skladova chastyna kompozytnoho boroshna dlia khlibobulochnykh vyrobiv [Black lentils as a component of composite flour for bakery products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 56. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Danilets A., Kravcheniuk K., Kryskova L. (2025) Sochevytsia chorna yak skladova chastyna kompozytnoho boroshna dlia khlibobulochnykh vyrobiv [Black lentils as a component of composite flour for bakery products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 56 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 664.6
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 56
Початкова сторінка: 56
Кінцева сторінка: 56
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50153
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868624002033
https://qascf.com/index.php/qas/article/view/1540/1540
Перелік літератури: 1. A comprehensive review of processing, functionality, and potential applications of lentil proteins in the food industry URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868624002033 (дата звернення 17.09.2025).
2. Research progress on lentil-based composite flours: physicochemical, techno- functional properties, and high-performance food applications URL: https://qascf.com/index.php/qas/article/view/1540/1540 (дата звернення 17.09.2025).
References: 1. A comprehensive review of processing, functionality, and potential applications of lentil proteins in the food industry URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868624002033 (Date of appeal 17.09.2025).
2. Research progress on lentil-based composite flours: physicochemical, techno- functional properties, and high-performance food applications URL: https://qascf.com/index.php/qas/article/view/1540/1540 (Date of appeal 17.09.2025).
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.