Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50149
| Tittel: | Харчова і біологічна цінність борошняних виробів збагачених томатами | 
| Alternative titler: | Nutritional and biological value of flour products enriched with tomatoes | 
| Authors: | Демченко, М. М. Demchenko, M. M.  | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Демченко М. М. Харчова і біологічна цінність борошняних виробів збагачених томатами / М. М. Демченко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 50. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | 
| Bibliographic reference (2015): | Демченко М. М. Харчова і біологічна цінність борошняних виробів збагачених томатами // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 50. | 
| Bibliographic citation (APA): | Demchenko, M. M. (2025). Kharchova i biolohichna tsinnist boroshnianykh vyrobiv zbahachenykh tomatamy [Nutritional and biological value of flour products enriched with tomatoes]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 50. [in Ukrainian]. | 
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Demchenko M. M. (2025) Kharchova i biolohichna tsinnist boroshnianykh vyrobiv zbahachenykh tomatamy [Nutritional and biological value of flour products enriched with tomatoes]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 50 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025  | 
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Utgivelsesdato: | 25-sep-2025 | 
| Date of entry: | 28-okt-2025 | 
| Forlag: | ФОП Паляниця В. А. | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. | 
| UDC: | 664 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 50 | 
| Start page: | 50 | 
| End page: | 50 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50149 | 
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025  | 
| References (Ukraine): | 1. Барабаш О.Ю. Технологія хлібопекарського виробництва. – К.: ЦУЛ, 2018. 2. Івашина Л.М. Харчова цінність овочів та їх використання у харчовій промисловості. – Харків: ХДУХТ, 2019. 3. Коваленко Н.В. Функціональні продукти харчування: теорія і практика. – К.: НУХТ, 2020.  | 
| References (International): | 1. Barabash O.Yu. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva, K., TsUL, 2018. 2. Ivashyna L.M. Kharchova tsinnist ovochiv ta yikh vykorystannia u kharchovii promyslovosti, Kharkiv: KhDUKhT, 2019. 3. Kovalenko N.V. Funktsionalni produkty kharchuvannia: teoriia i praktyka, K., NUKhT, 2020.  | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Vises i samlingene: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | 
Tilhørende filer:
| Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Demchenko_M_M-Nutritional_and_biological_50.pdf | 410,05 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
| ICFSI_2025_Demchenko_M_M-Nutritional_and_biological_50__COVER.png | 482,74 kB | image/png | Vis/Åpne | 
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright