Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50149

Título: Харчова і біологічна цінність борошняних виробів збагачених томатами
Outros títulos: Nutritional and biological value of flour products enriched with tomatoes
Authors: Демченко, М. М.
Demchenko, M. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Демченко М. М. Харчова і біологічна цінність борошняних виробів збагачених томатами / М. М. Демченко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 50. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Демченко М. М. Харчова і біологічна цінність борошняних виробів збагачених томатами // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 50.
Bibliographic citation (APA): Demchenko, M. M. (2025). Kharchova i biolohichna tsinnist boroshnianykh vyrobiv zbahachenykh tomatamy [Nutritional and biological value of flour products enriched with tomatoes]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 50. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Demchenko M. M. (2025) Kharchova i biolohichna tsinnist boroshnianykh vyrobiv zbahachenykh tomatamy [Nutritional and biological value of flour products enriched with tomatoes]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 50 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data de edición: 25-Sep-2025
Date of entry: 28-Oct-2025
Editor: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 50
Start page: 50
End page: 50
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50149
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Барабаш О.Ю. Технологія хлібопекарського виробництва. – К.: ЦУЛ, 2018.
2. Івашина Л.М. Харчова цінність овочів та їх використання у харчовій промисловості. – Харків: ХДУХТ, 2019.
3. Коваленко Н.В. Функціональні продукти харчування: теорія і практика. – К.: НУХТ, 2020.
References (International): 1. Barabash O.Yu. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva, K., TsUL, 2018.
2. Ivashyna L.M. Kharchova tsinnist ovochiv ta yikh vykorystannia u kharchovii promyslovosti, Kharkiv: KhDUKhT, 2019.
3. Kovalenko N.V. Funktsionalni produkty kharchuvannia: teoriia i praktyka, K., NUKhT, 2020.
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
ICFSI_2025_Demchenko_M_M-Nutritional_and_biological_50.pdf410,05 kBAdobe PDFVer/abrir
ICFSI_2025_Demchenko_M_M-Nutritional_and_biological_50__COVER.png482,74 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados