Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50149
Langanzeige der Metadaten
| DC Element | Wert | Sprache | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Демченко, М. М. | |
| dc.contributor.author | Demchenko, M. M. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:40Z | - | 
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:40Z | - | 
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Демченко М. М. Харчова і біологічна цінність борошняних виробів збагачених томатами / М. М. Демченко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 50. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50149 | - | 
| dc.format.extent | 50 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.title | Харчова і біологічна цінність борошняних виробів збагачених томатами | |
| dc.title.alternative | Nutritional and biological value of flour products enriched with tomatoes | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.relation.references | 1. Барабаш О.Ю. Технологія хлібопекарського виробництва. – К.: ЦУЛ, 2018. | |
| dc.relation.references | 2. Івашина Л.М. Харчова цінність овочів та їх використання у харчовій промисловості. – Харків: ХДУХТ, 2019. | |
| dc.relation.references | 3. Коваленко Н.В. Функціональні продукти харчування: теорія і практика. – К.: НУХТ, 2020. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Barabash O.Yu. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva, K., TsUL, 2018. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Ivashyna L.M. Kharchova tsinnist ovochiv ta yikh vykorystannia u kharchovii promyslovosti, Kharkiv: KhDUKhT, 2019. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Kovalenko N.V. Funktsionalni produkty kharchuvannia: teoriia i praktyka, K., NUKhT, 2020. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 50 | |
| dc.citation.epage | 50 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Демченко М. М. Харчова і біологічна цінність борошняних виробів збагачених томатами // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 50. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Demchenko, M. M. (2025). Kharchova i biolohichna tsinnist boroshnianykh vyrobiv zbahachenykh tomatamy [Nutritional and biological value of flour products enriched with tomatoes]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 50. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Demchenko M. M. (2025) Kharchova i biolohichna tsinnist boroshnianykh vyrobiv zbahachenykh tomatamy [Nutritional and biological value of flour products enriched with tomatoes]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 50 [in Ukrainian]. | |
| Enthalten in den Sammlungen: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Demchenko_M_M-Nutritional_and_biological_50.pdf | 410,05 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
| ICFSI_2025_Demchenko_M_M-Nutritional_and_biological_50__COVER.png | 482,74 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen | 
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.