Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50147
| Başlık: | Відкриття та етапи становлення спеціальності «Харчові технології» в Тернопільському національному технічному університеті Імені Івана Пулюя |
| Diğer Başlıklar: | Opening and stages of formation of the specialty «Food technologies» in Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Yazarlar: | Юкало, Володимир Глібович Yukalo, V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Юкало В. Г. Відкриття та етапи становлення спеціальності «Харчові технології» в Тернопільському національному технічному університеті Імені Івана Пулюя / Володимир Глібович Юкало // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 12. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic reference (2015): | Юкало В. Г. Відкриття та етапи становлення спеціальності «Харчові технології» в Тернопільському національному технічному університеті Імені Івана Пулюя // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 12. |
| Bibliographic citation (APA): | Yukalo, V. (2025). Vidkryttia ta etapy stanovlennia spetsialnosti "Kharchovi tekhnolohii" v Ternopilskomu natsionalnomu tekhnichnomu universyteti Imeni Ivana Puliuia [Opening and stages of formation of the specialty «Food technologies» in Ternopil Ivan Puluj National Technical University]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 12. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Yukalo V. (2025) Vidkryttia ta etapy stanovlennia spetsialnosti "Kharchovi tekhnolohii" v Ternopilskomu natsionalnomu tekhnichnomu universyteti Imeni Ivana Puliuia [Opening and stages of formation of the specialty «Food technologies» in Ternopil Ivan Puluj National Technical University]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 12 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Yayın Tarihi: | 25-Eyl-2025 |
| Date of entry: | 28-Eki-2025 |
| Yayıncı: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 378.4 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 12 |
| Start page: | 12 |
| End page: | 12 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50147 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Yukalo_V-Opening_and_stages_of_formation_12.pdf | 339,08 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ICFSI_2025_Yukalo_V-Opening_and_stages_of_formation_12__COVER.png | 495,96 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.