Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50147
Πλήρης εγγραφή μεταδεδομένων
| Πεδίο DC | Τιμή | Γλώσσα |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | |
| dc.contributor.author | Yukalo, V. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:40Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:40Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Юкало В. Г. Відкриття та етапи становлення спеціальності «Харчові технології» в Тернопільському національному технічному університеті Імені Івана Пулюя / Володимир Глібович Юкало // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 12. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50147 | - |
| dc.format.extent | 12 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.title | Відкриття та етапи становлення спеціальності «Харчові технології» в Тернопільському національному технічному університеті Імені Івана Пулюя | |
| dc.title.alternative | Opening and stages of formation of the specialty «Food technologies» in Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 378.4 | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 12 | |
| dc.citation.epage | 12 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Юкало В. Г. Відкриття та етапи становлення спеціальності «Харчові технології» в Тернопільському національному технічному університеті Імені Івана Пулюя // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 12. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Yukalo, V. (2025). Vidkryttia ta etapy stanovlennia spetsialnosti "Kharchovi tekhnolohii" v Ternopilskomu natsionalnomu tekhnichnomu universyteti Imeni Ivana Puliuia [Opening and stages of formation of the specialty «Food technologies» in Ternopil Ivan Puluj National Technical University]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 12. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Yukalo V. (2025) Vidkryttia ta etapy stanovlennia spetsialnosti "Kharchovi tekhnolohii" v Ternopilskomu natsionalnomu tekhnichnomu universyteti Imeni Ivana Puliuia [Opening and stages of formation of the specialty «Food technologies» in Ternopil Ivan Puluj National Technical University]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 12 [in Ukrainian]. | |
| Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
| Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Yukalo_V-Opening_and_stages_of_formation_12.pdf | 339,08 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
| ICFSI_2025_Yukalo_V-Opening_and_stages_of_formation_12__COVER.png | 495,96 kB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα