Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50147

Títol: Відкриття та етапи становлення спеціальності «Харчові технології» в Тернопільському національному технічному університеті Імені Івана Пулюя
Altres títols: Opening and stages of formation of the specialty «Food technologies» in Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Autor: Юкало, Володимир Глібович
Yukalo, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Юкало В. Г. Відкриття та етапи становлення спеціальності «Харчові технології» в Тернопільському національному технічному університеті Імені Івана Пулюя / Володимир Глібович Юкало // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 12. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Юкало В. Г. Відкриття та етапи становлення спеціальності «Харчові технології» в Тернопільському національному технічному університеті Імені Івана Пулюя // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 12.
Bibliographic citation (APA): Yukalo, V. (2025). Vidkryttia ta etapy stanovlennia spetsialnosti "Kharchovi tekhnolohii" v Ternopilskomu natsionalnomu tekhnichnomu universyteti Imeni Ivana Puliuia [Opening and stages of formation of the specialty «Food technologies» in Ternopil Ivan Puluj National Technical University]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 12. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Yukalo V. (2025) Vidkryttia ta etapy stanovlennia spetsialnosti "Kharchovi tekhnolohii" v Ternopilskomu natsionalnomu tekhnichnomu universyteti Imeni Ivana Puliuia [Opening and stages of formation of the specialty «Food technologies» in Ternopil Ivan Puluj National Technical University]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 12 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data de publicació: 25-de -2025
Date of entry: 28-d’o-2025
Editorial: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 378.4
Number of pages: 1
Page range: 12
Start page: 12
End page: 12
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50147
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Content type: Conference Abstract
Apareix a les col·leccions:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.