Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50144

Titel: Підходи щодо консервування молочних продуктів літичними фагами
Övriga titlar: Approaches to preserving dairy products with lytic phages
Författare: Кременчук, І.
Горюк, Ю. В.
Кухтин, Микола Дмитрович
Kremenchuk, I.
Horiuk, Y.
Kukhtyn, M.
Affiliation: Подільський державний університет, Україна
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кременчук І. Підходи щодо консервування молочних продуктів літичними фагами / І. Кременчук, Ю. В. Горюк, Микола Дмитрович Кухтин // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 45. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Кременчук І., Кухтин М. Д. Підходи щодо консервування молочних продуктів літичними фагами // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 45.
Bibliographic citation (APA): Kremenchuk, I., Horiuk, Y., & Kukhtyn, M. (2025). Pidkhody shchodo konservuvannia molochnykh produktiv litychnymy fahamy [Approaches to preserving dairy products with lytic phages]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 45. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kremenchuk I., Horiuk Y., Kukhtyn M. (2025) Pidkhody shchodo konservuvannia molochnykh produktiv litychnymy fahamy [Approaches to preserving dairy products with lytic phages]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 45 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Utgivningsdatum: 25-sep-2025
Date of entry: 28-okt-2025
Utgivare: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 45
Start page: 45
End page: 45
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50144
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Kukhtyn, M., Kremenchuk, I., Horiuk, Y., Salata, V., Kochetova, H., Kladnytska, L., … & Matviishyn, T. (2025). Development and evaluation of technology for preserving hard cheese with staphylococcal bacteriophage. Scifood, 19, 208-223.
2. Кухтин, М., Цісарик, О., Салата, В., Коваль, Г., & Климик, В. (2024). Біоконсервування твердого сичужного сиру з використанням бактеріофагів. Здоров’я людини і нації, (3), 47-58.
References (International): 1. Kukhtyn, M., Kremenchuk, I., Horiuk, Y., Salata, V., Kochetova, H., Kladnytska, L., … & Matviishyn, T. (2025). Development and evaluation of technology for preserving hard cheese with staphylococcal bacteriophage. Scifood, 19, 208-223.
2. Kukhtyn, M., Tsisaryk, O., Salata, V., Koval, H., & Klymyk, V. (2024). Biokonservuvannia tverdoho sychuzhnoho syru z vykorystanniam bakteriofahiv. Zdorovia liudyny i natsii, (3), 47-58.
Content type: Conference Abstract
Samling:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
ICFSI_2025_Kremenchuk_I-Approaches_to_preserving_45.pdf274,03 kBAdobe PDFVisa/Öppna
ICFSI_2025_Kremenchuk_I-Approaches_to_preserving_45__COVER.png438,5 kBimage/pngVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!