Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50144
Пълен Запис на метаданни
| DC Поле | Стойност | Език |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кременчук, І. | |
| dc.contributor.author | Горюк, Ю. В. | |
| dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | |
| dc.contributor.author | Kremenchuk, I. | |
| dc.contributor.author | Horiuk, Y. | |
| dc.contributor.author | Kukhtyn, M. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:39Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:39Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Кременчук І. Підходи щодо консервування молочних продуктів літичними фагами / І. Кременчук, Ю. В. Горюк, Микола Дмитрович Кухтин // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 45. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50144 | - |
| dc.format.extent | 45 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.title | Підходи щодо консервування молочних продуктів літичними фагами | |
| dc.title.alternative | Approaches to preserving dairy products with lytic phages | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.relation.references | 1. Kukhtyn, M., Kremenchuk, I., Horiuk, Y., Salata, V., Kochetova, H., Kladnytska, L., … & Matviishyn, T. (2025). Development and evaluation of technology for preserving hard cheese with staphylococcal bacteriophage. Scifood, 19, 208-223. | |
| dc.relation.references | 2. Кухтин, М., Цісарик, О., Салата, В., Коваль, Г., & Климик, В. (2024). Біоконсервування твердого сичужного сиру з використанням бактеріофагів. Здоров’я людини і нації, (3), 47-58. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Kukhtyn, M., Kremenchuk, I., Horiuk, Y., Salata, V., Kochetova, H., Kladnytska, L., … & Matviishyn, T. (2025). Development and evaluation of technology for preserving hard cheese with staphylococcal bacteriophage. Scifood, 19, 208-223. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Kukhtyn, M., Tsisaryk, O., Salata, V., Koval, H., & Klymyk, V. (2024). Biokonservuvannia tverdoho sychuzhnoho syru z vykorystanniam bakteriofahiv. Zdorovia liudyny i natsii, (3), 47-58. | |
| dc.contributor.affiliation | Подільський державний університет, Україна | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 45 | |
| dc.citation.epage | 45 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Кременчук І., Кухтин М. Д. Підходи щодо консервування молочних продуктів літичними фагами // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 45. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Kremenchuk, I., Horiuk, Y., & Kukhtyn, M. (2025). Pidkhody shchodo konservuvannia molochnykh produktiv litychnymy fahamy [Approaches to preserving dairy products with lytic phages]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 45. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Kremenchuk I., Horiuk Y., Kukhtyn M. (2025) Pidkhody shchodo konservuvannia molochnykh produktiv litychnymy fahamy [Approaches to preserving dairy products with lytic phages]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 45 [in Ukrainian]. | |
| Показва се в Колекции: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kremenchuk_I-Approaches_to_preserving_45.pdf | 274,03 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| ICFSI_2025_Kremenchuk_I-Approaches_to_preserving_45__COVER.png | 438,5 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.