Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50144
| Tytuł: | Підходи щодо консервування молочних продуктів літичними фагами |
| Inne tytuły: | Approaches to preserving dairy products with lytic phages |
| Authors: | Кременчук, І. Горюк, Ю. В. Кухтин, Микола Дмитрович Kremenchuk, I. Horiuk, Y. Kukhtyn, M. |
| Affiliation: | Подільський державний університет, Україна Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кременчук І. Підходи щодо консервування молочних продуктів літичними фагами / І. Кременчук, Ю. В. Горюк, Микола Дмитрович Кухтин // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 45. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic reference (2015): | Кременчук І., Кухтин М. Д. Підходи щодо консервування молочних продуктів літичними фагами // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 45. |
| Bibliographic citation (APA): | Kremenchuk, I., Horiuk, Y., & Kukhtyn, M. (2025). Pidkhody shchodo konservuvannia molochnykh produktiv litychnymy fahamy [Approaches to preserving dairy products with lytic phages]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 45. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Kremenchuk I., Horiuk Y., Kukhtyn M. (2025) Pidkhody shchodo konservuvannia molochnykh produktiv litychnymy fahamy [Approaches to preserving dairy products with lytic phages]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 45 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Data wydania: | 25-wrz-2025 |
| Date of entry: | 28-paź-2025 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 664 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 45 |
| Główna strona: | 45 |
| Strona końcowa: | 45 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50144 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Kukhtyn, M., Kremenchuk, I., Horiuk, Y., Salata, V., Kochetova, H., Kladnytska, L., … & Matviishyn, T. (2025). Development and evaluation of technology for preserving hard cheese with staphylococcal bacteriophage. Scifood, 19, 208-223. 2. Кухтин, М., Цісарик, О., Салата, В., Коваль, Г., & Климик, В. (2024). Біоконсервування твердого сичужного сиру з використанням бактеріофагів. Здоров’я людини і нації, (3), 47-58. |
| References: | 1. Kukhtyn, M., Kremenchuk, I., Horiuk, Y., Salata, V., Kochetova, H., Kladnytska, L., … & Matviishyn, T. (2025). Development and evaluation of technology for preserving hard cheese with staphylococcal bacteriophage. Scifood, 19, 208-223. 2. Kukhtyn, M., Tsisaryk, O., Salata, V., Koval, H., & Klymyk, V. (2024). Biokonservuvannia tverdoho sychuzhnoho syru z vykorystanniam bakteriofahiv. Zdorovia liudyny i natsii, (3), 47-58. |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kremenchuk_I-Approaches_to_preserving_45.pdf | 274,03 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ICFSI_2025_Kremenchuk_I-Approaches_to_preserving_45__COVER.png | 438,5 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi