Link lub cytat.
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50143
| Tytuł: | Базилік як функціональний інгредієнт у виробництві житньо-пшеничного хліба | 
| Inne tytuły: | Basil as a functional ingredient in the production of rye-wheat bread | 
| Authors: | Процак, П. В. Protsak, P. V.  | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Процак П. В. Базилік як функціональний інгредієнт у виробництві житньо-пшеничного хліба / П. В. Процак // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 44. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | 
| Bibliographic reference (2015): | Процак П. В. Базилік як функціональний інгредієнт у виробництві житньо-пшеничного хліба // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 44. | 
| Bibliographic citation (APA): | Protsak, P. V. (2025). Bazylik yak funktsionalnyi inhrediient u vyrobnytstvi zhytno-pshenychnoho khliba [Basil as a functional ingredient in the production of rye-wheat bread]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 44. [in Ukrainian]. | 
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Protsak P. V. (2025) Bazylik yak funktsionalnyi inhrediient u vyrobnytstvi zhytno-pshenychnoho khliba [Basil as a functional ingredient in the production of rye-wheat bread]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 44 [in Ukrainian]. | 
| Część publikacji: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025  | 
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | 
| Data wydania: | 25-wrz-2025 | 
| Date of entry: | 28-paź-2025 | 
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. | 
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil  | 
| Zakresu czasowego: | 25 – 26 вересня 2025 р. | 
| UDC: | 664 | 
| Strony: | 1 | 
| Zakres stron: | 44 | 
| Główna strona: | 44 | 
| Strona końcowa: | 44 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50143 | 
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 | 
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025  | 
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Хмеляр, А. Б. (2021). Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба (Master's thesis). 2. Cавченко, О. М., & Калініченко, Ю. Д. (2019). Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках з використанням базиліку. 3. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.  | 
| References: | 1. Khmeliar, A. B. (2021). Doslidzhennia aktyvnosti pshenychno-zhytnoi zakvasky z vmistom bazyliku u tekhnolohii vyrobnytstva khliba (Master's thesis). 2. Cavchenko, O. M., & Kalinichenko, Yu. D. (2019). Tekhnolohiia vyhotovlennia zhytno-pshenychnoho khliba na zakvaskakh z vykorystanniam bazyliku. 3. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.  | 
| Typ zawartości: | Conference Abstract | 
| Występuje w kolekcjach: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | 
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Protsak_P_V-Basil_as_a_functional_ingredient_44.pdf | 273,4 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ICFSI_2025_Protsak_P_V-Basil_as_a_functional_ingredient_44__COVER.png | 436,78 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie | 
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi