Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50143
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Процак, П. В. | |
| dc.contributor.author | Protsak, P. V. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:39Z | - | 
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:39Z | - | 
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Процак П. В. Базилік як функціональний інгредієнт у виробництві житньо-пшеничного хліба / П. В. Процак // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 44. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50143 | - | 
| dc.format.extent | 44 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.title | Базилік як функціональний інгредієнт у виробництві житньо-пшеничного хліба | |
| dc.title.alternative | Basil as a functional ingredient in the production of rye-wheat bread | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.relation.references | 1. Хмеляр, А. Б. (2021). Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба (Master's thesis). | |
| dc.relation.references | 2. Cавченко, О. М., & Калініченко, Ю. Д. (2019). Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках з використанням базиліку. | |
| dc.relation.references | 3. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Khmeliar, A. B. (2021). Doslidzhennia aktyvnosti pshenychno-zhytnoi zakvasky z vmistom bazyliku u tekhnolohii vyrobnytstva khliba (Master's thesis). | |
| dc.relation.referencesen | 2. Cavchenko, O. M., & Kalinichenko, Yu. D. (2019). Tekhnolohiia vyhotovlennia zhytno-pshenychnoho khliba na zakvaskakh z vykorystanniam bazyliku. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 44 | |
| dc.citation.epage | 44 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Процак П. В. Базилік як функціональний інгредієнт у виробництві житньо-пшеничного хліба // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 44. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Protsak, P. V. (2025). Bazylik yak funktsionalnyi inhrediient u vyrobnytstvi zhytno-pshenychnoho khliba [Basil as a functional ingredient in the production of rye-wheat bread]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 44. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Protsak P. V. (2025) Bazylik yak funktsionalnyi inhrediient u vyrobnytstvi zhytno-pshenychnoho khliba [Basil as a functional ingredient in the production of rye-wheat bread]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 44 [in Ukrainian]. | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Protsak_P_V-Basil_as_a_functional_ingredient_44.pdf | 273,4 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ICFSI_2025_Protsak_P_V-Basil_as_a_functional_ingredient_44__COVER.png | 436,78 kB | image/png | Göster/Aç | 
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.