Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Базилік як функціональний інгредієнт у виробництві житньо-пшеничного хліба 76

Всього відвідувань на місяць

五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025 十一月 2025
Базилік як функціональний інгредієнт у виробництві житньо-пшеничного хліба 0 0 0 0 0 25 51

Звантажень файлу

Переглядів
ICFSI_2025_Protsak_P_V-Basil_as_a_functional_ingredient_44.pdf 4

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
美国 46
保加利亚 30

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 26
Mountain View 13
Dallas 1
Evansville 1
Hewitt 1
New Orleans 1
Salisbury 1
Salt Lake City 1
San Jose 1