Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Базилік як функціональний інгредієнт у виробництві житньо-пшеничного хліба 187

Всього відвідувань на місяць

червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025 грудня 2025
Базилік як функціональний інгредієнт у виробництві житньо-пшеничного хліба 0 0 0 0 25 86 76

Звантажень файлу

Переглядів
ICFSI_2025_Protsak_P_V-Basil_as_a_functional_ingredient_44.pdf 8

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 153
Bulgaria 30
Algeria 1
Romania 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Buffalo 49
Los Angeles 33
San Ramon 26
Dallas 17
Mountain View 14
New York City 3
Seattle 2
Atlanta 1
Brooklyn 1
Bucharest 1