Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50140

Títol: Морозиво із екстрактом родіоли
Altres títols: Ice crem with rhodiola exstract
Autor: Стасюк, М. В.
Крупа, Ольга Миколаївна
Stasyuk, M.
Krupa, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Стасюк М. В. Морозиво із екстрактом родіоли / М. В. Стасюк, Ольга Миколаївна Крупа // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 41. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Стасюк М. В., Крупа О. М. Морозиво із екстрактом родіоли // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 41.
Bibliographic citation (APA): Stasyuk, M., & Krupa, O. (2025). Morozyvo iz ekstraktom rodioly [Ice crem with rhodiola exstract]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 41. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Stasyuk M., Krupa O. (2025) Morozyvo iz ekstraktom rodioly [Ice crem with rhodiola exstract]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 41 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data de publicació: 25-de -2025
Date of entry: 28-d’o-2025
Editorial: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 663.8
613.2
Number of pages: 1
Page range: 41
Start page: 41
End page: 41
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50140
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://patents.google.com/patent/KR101273470B1/en
https://doi.org/10.1002/fsn3.4321
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.11.066
https://doi.org/10.31073/foodresources2019-13-15
References (Ukraine): 1. Korean Intellectual Property Office. (2013). Manufacturing method of ice cream comprising red ginseng (Patent No. KR101273470B1). https://patents.google.com/patent/KR101273470B1/en
2. Pangastuti, H. A., Wattanachaisaereekul, S., & Pinsirodom, P. (2025). Assessing the impact of Food Science & Nutrition. (2024). Physicochemical, antioxidant characteristics and sensory evaluation of functional pro-biogenic ice cream. Food Science & Nutrition, 12(7), 3455–3465. https://doi.org/10.1002/fsn3.4321
3.Ramos, L. R., Santos, J. S., Daguer, H., Valese, A. C., Cruz, A. G., & Granato, D. (2017). Antioxidants-rich ice cream containing herbal extracts and fructooligossaccharides: Manufacture, functional and sensory properties. Food Chemistry, 221, 994–1002. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.11.066
4. Рудакова, Т. В., Мінорова, А. В., & Наріжний, С. А. (2019). Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами. Продовольчі ресурси, (13), 147–171. https://doi.org/10.31073/foodresources2019-13-15
References (International): 1. Korean Intellectual Property Office. (2013). Manufacturing method of ice cream comprising red ginseng (Patent No. KR101273470B1). https://patents.google.com/patent/KR101273470B1/en
2. Pangastuti, H. A., Wattanachaisaereekul, S., & Pinsirodom, P. (2025). Assessing the impact of Food Science & Nutrition. (2024). Physicochemical, antioxidant characteristics and sensory evaluation of functional pro-biogenic ice cream. Food Science & Nutrition, 12(7), 3455–3465. https://doi.org/10.1002/fsn3.4321
3.Ramos, L. R., Santos, J. S., Daguer, H., Valese, A. C., Cruz, A. G., & Granato, D. (2017). Antioxidants-rich ice cream containing herbal extracts and fructooligossaccharides: Manufacture, functional and sensory properties. Food Chemistry, 221, 994–1002. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.11.066
4. Rudakova, T. V., Minorova, A. V., & Narizhnyi, S. A. (2019). Suchasni aspekty tekhnolohii morozyva iz funktsionalnymy inhrediientamy. Prodovolchi resursy, (13), 147–171. https://doi.org/10.31073/foodresources2019-13-15
Content type: Conference Abstract
Apareix a les col·leccions:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.