Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50140

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorСтасюк, М. В.
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна
dc.contributor.authorStasyuk, M.
dc.contributor.authorKrupa, O.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:39Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:39Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationСтасюк М. В. Морозиво із екстрактом родіоли / М. В. Стасюк, Ольга Миколаївна Крупа // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 41. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50140-
dc.format.extent41
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://patents.google.com/patent/KR101273470B1/en
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1002/fsn3.4321
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.11.066
dc.relation.urihttps://doi.org/10.31073/foodresources2019-13-15
dc.titleМорозиво із екстрактом родіоли
dc.title.alternativeIce crem with rhodiola exstract
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc663.8
dc.subject.udc613.2
dc.relation.references1. Korean Intellectual Property Office. (2013). Manufacturing method of ice cream comprising red ginseng (Patent No. KR101273470B1). https://patents.google.com/patent/KR101273470B1/en
dc.relation.references2. Pangastuti, H. A., Wattanachaisaereekul, S., & Pinsirodom, P. (2025). Assessing the impact of Food Science & Nutrition. (2024). Physicochemical, antioxidant characteristics and sensory evaluation of functional pro-biogenic ice cream. Food Science & Nutrition, 12(7), 3455–3465. https://doi.org/10.1002/fsn3.4321
dc.relation.references3.Ramos, L. R., Santos, J. S., Daguer, H., Valese, A. C., Cruz, A. G., & Granato, D. (2017). Antioxidants-rich ice cream containing herbal extracts and fructooligossaccharides: Manufacture, functional and sensory properties. Food Chemistry, 221, 994–1002. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.11.066
dc.relation.references4. Рудакова, Т. В., Мінорова, А. В., & Наріжний, С. А. (2019). Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами. Продовольчі ресурси, (13), 147–171. https://doi.org/10.31073/foodresources2019-13-15
dc.relation.referencesen1. Korean Intellectual Property Office. (2013). Manufacturing method of ice cream comprising red ginseng (Patent No. KR101273470B1). https://patents.google.com/patent/KR101273470B1/en
dc.relation.referencesen2. Pangastuti, H. A., Wattanachaisaereekul, S., & Pinsirodom, P. (2025). Assessing the impact of Food Science & Nutrition. (2024). Physicochemical, antioxidant characteristics and sensory evaluation of functional pro-biogenic ice cream. Food Science & Nutrition, 12(7), 3455–3465. https://doi.org/10.1002/fsn3.4321
dc.relation.referencesen3.Ramos, L. R., Santos, J. S., Daguer, H., Valese, A. C., Cruz, A. G., & Granato, D. (2017). Antioxidants-rich ice cream containing herbal extracts and fructooligossaccharides: Manufacture, functional and sensory properties. Food Chemistry, 221, 994–1002. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.11.066
dc.relation.referencesen4. Rudakova, T. V., Minorova, A. V., & Narizhnyi, S. A. (2019). Suchasni aspekty tekhnolohii morozyva iz funktsionalnymy inhrediientamy. Prodovolchi resursy, (13), 147–171. https://doi.org/10.31073/foodresources2019-13-15
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage41
dc.citation.epage41
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Стасюк М. В., Крупа О. М. Морозиво із екстрактом родіоли // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 41.
dc.identifier.citationenAPAStasyuk, M., & Krupa, O. (2025). Morozyvo iz ekstraktom rodioly [Ice crem with rhodiola exstract]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 41. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOStasyuk M., Krupa O. (2025) Morozyvo iz ekstraktom rodioly [Ice crem with rhodiola exstract]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 41 [in Ukrainian].
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.