Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50140
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Стасюк, М. В. | |
| dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | |
| dc.contributor.author | Stasyuk, M. | |
| dc.contributor.author | Krupa, O. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:39Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:39Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Стасюк М. В. Морозиво із екстрактом родіоли / М. В. Стасюк, Ольга Миколаївна Крупа // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 41. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50140 | - |
| dc.format.extent | 41 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.relation.uri | https://patents.google.com/patent/KR101273470B1/en | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.1002/fsn3.4321 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.11.066 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.31073/foodresources2019-13-15 | |
| dc.title | Морозиво із екстрактом родіоли | |
| dc.title.alternative | Ice crem with rhodiola exstract | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 663.8 | |
| dc.subject.udc | 613.2 | |
| dc.relation.references | 1. Korean Intellectual Property Office. (2013). Manufacturing method of ice cream comprising red ginseng (Patent No. KR101273470B1). https://patents.google.com/patent/KR101273470B1/en | |
| dc.relation.references | 2. Pangastuti, H. A., Wattanachaisaereekul, S., & Pinsirodom, P. (2025). Assessing the impact of Food Science & Nutrition. (2024). Physicochemical, antioxidant characteristics and sensory evaluation of functional pro-biogenic ice cream. Food Science & Nutrition, 12(7), 3455–3465. https://doi.org/10.1002/fsn3.4321 | |
| dc.relation.references | 3.Ramos, L. R., Santos, J. S., Daguer, H., Valese, A. C., Cruz, A. G., & Granato, D. (2017). Antioxidants-rich ice cream containing herbal extracts and fructooligossaccharides: Manufacture, functional and sensory properties. Food Chemistry, 221, 994–1002. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.11.066 | |
| dc.relation.references | 4. Рудакова, Т. В., Мінорова, А. В., & Наріжний, С. А. (2019). Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами. Продовольчі ресурси, (13), 147–171. https://doi.org/10.31073/foodresources2019-13-15 | |
| dc.relation.referencesen | 1. Korean Intellectual Property Office. (2013). Manufacturing method of ice cream comprising red ginseng (Patent No. KR101273470B1). https://patents.google.com/patent/KR101273470B1/en | |
| dc.relation.referencesen | 2. Pangastuti, H. A., Wattanachaisaereekul, S., & Pinsirodom, P. (2025). Assessing the impact of Food Science & Nutrition. (2024). Physicochemical, antioxidant characteristics and sensory evaluation of functional pro-biogenic ice cream. Food Science & Nutrition, 12(7), 3455–3465. https://doi.org/10.1002/fsn3.4321 | |
| dc.relation.referencesen | 3.Ramos, L. R., Santos, J. S., Daguer, H., Valese, A. C., Cruz, A. G., & Granato, D. (2017). Antioxidants-rich ice cream containing herbal extracts and fructooligossaccharides: Manufacture, functional and sensory properties. Food Chemistry, 221, 994–1002. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.11.066 | |
| dc.relation.referencesen | 4. Rudakova, T. V., Minorova, A. V., & Narizhnyi, S. A. (2019). Suchasni aspekty tekhnolohii morozyva iz funktsionalnymy inhrediientamy. Prodovolchi resursy, (13), 147–171. https://doi.org/10.31073/foodresources2019-13-15 | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 41 | |
| dc.citation.epage | 41 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Стасюк М. В., Крупа О. М. Морозиво із екстрактом родіоли // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 41. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Stasyuk, M., & Krupa, O. (2025). Morozyvo iz ekstraktom rodioly [Ice crem with rhodiola exstract]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 41. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Stasyuk M., Krupa O. (2025) Morozyvo iz ekstraktom rodioly [Ice crem with rhodiola exstract]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 41 [in Ukrainian]. | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Stasyuk_M-Ice_crem_with_rhodiola_exstract_41.pdf | 287,65 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ICFSI_2025_Stasyuk_M-Ice_crem_with_rhodiola_exstract_41__COVER.png | 453,72 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.