Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50134

Tytuł: Перспективність використання альтернативної сировини у виробництві м’ясних продуктів
Inne tytuły: Prospects for using alternative raw materials in meat product production
Authors: Пасічний, В. М.
Шубіна, Є. А.
Pasichnyi, V. M.
Shubina, Ye. A.
Affiliation: Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Пасічний В. М. Перспективність використання альтернативної сировини у виробництві м’ясних продуктів / В. М. Пасічний, Є. А. Шубіна // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 35–36. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Пасічний В. М., Шубіна Є. А. Перспективність використання альтернативної сировини у виробництві м’ясних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 35–36.
Bibliographic citation (APA): Pasichnyi, V. M., & Shubina, Ye. A. (2025). Perspektyvnist vykorystannia alternatyvnoi syrovyny u vyrobnytstvi miasnykh produktiv [Prospects for using alternative raw materials in meat product production]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 35-36. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Pasichnyi V. M., Shubina Ye. A. (2025) Perspektyvnist vykorystannia alternatyvnoi syrovyny u vyrobnytstvi miasnykh produktiv [Prospects for using alternative raw materials in meat product production]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 35-36 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 637.05
Strony: 2
Zakres stron: 35-36
Główna strona: 35
Strona końcowa: 36
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50134
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Związane URL literatura: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2024.310668
https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-39-03
Wykaz piśmiennictwa: 1. Substantiating the feasibility of using hemp seed protein in cooked sausage technology / V. Pasichnyi et al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. Vol. 4, no. 11 (130). P. 56–66. URL: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2024.310668
2. Paichnyi V. M., Marynin A. I., Shubina Y. A. Study of functional and technological parameters of semi-finished products in a dough shell of combined composition // Publishing House “Baltija Publishing”. – 2024.
3. Розробка рецепту м’ясних хлібів з композиціями природних антиоксидантів / А. М. Холод та ін. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. 2024. № 39. С. 22–30. URL: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-39-03.
References: 1. Substantiating the feasibility of using hemp seed protein in cooked sausage technology, V. Pasichnyi et al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. Vol. 4, no. 11 (130). P. 56–66. URL: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2024.310668
2. Paichnyi V. M., Marynin A. I., Shubina Y. A. Study of functional and technological parameters of semi-finished products in a dough shell of combined composition, Publishing House "Baltija Publishing", 2024.
3. Rozrobka retseptu miasnykh khlibiv z kompozytsiiamy pryrodnykh antyoksydantiv, A. M. Kholod and other Visnyk Lvivskoho torhovelno-ekonomichnoho universytetu. Tekhnichni nauky. 2024. No 39. P. 22–30. URL: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-39-03.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi