Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50134

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorПасічний, В. М.
dc.contributor.authorШубіна, Є. А.
dc.contributor.authorPasichnyi, V. M.
dc.contributor.authorShubina, Ye. A.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:38Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:38Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationПасічний В. М. Перспективність використання альтернативної сировини у виробництві м’ясних продуктів / В. М. Пасічний, Є. А. Шубіна // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 35–36. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50134-
dc.format.extent35-36
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://doi.org/10.15587/1729-4061.2024.310668
dc.relation.urihttps://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-39-03
dc.titleПерспективність використання альтернативної сировини у виробництві м’ясних продуктів
dc.title.alternativeProspects for using alternative raw materials in meat product production
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.05
dc.relation.references1. Substantiating the feasibility of using hemp seed protein in cooked sausage technology / V. Pasichnyi et al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. Vol. 4, no. 11 (130). P. 56–66. URL: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2024.310668
dc.relation.references2. Paichnyi V. M., Marynin A. I., Shubina Y. A. Study of functional and technological parameters of semi-finished products in a dough shell of combined composition // Publishing House “Baltija Publishing”. – 2024.
dc.relation.references3. Розробка рецепту м’ясних хлібів з композиціями природних антиоксидантів / А. М. Холод та ін. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. 2024. № 39. С. 22–30. URL: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-39-03.
dc.relation.referencesen1. Substantiating the feasibility of using hemp seed protein in cooked sausage technology, V. Pasichnyi et al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. Vol. 4, no. 11 (130). P. 56–66. URL: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2024.310668
dc.relation.referencesen2. Paichnyi V. M., Marynin A. I., Shubina Y. A. Study of functional and technological parameters of semi-finished products in a dough shell of combined composition, Publishing House "Baltija Publishing", 2024.
dc.relation.referencesen3. Rozrobka retseptu miasnykh khlibiv z kompozytsiiamy pryrodnykh antyoksydantiv, A. M. Kholod and other Visnyk Lvivskoho torhovelno-ekonomichnoho universytetu. Tekhnichni nauky. 2024. No 39. P. 22–30. URL: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-39-03.
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage35
dc.citation.epage36
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Пасічний В. М., Шубіна Є. А. Перспективність використання альтернативної сировини у виробництві м’ясних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 35–36.
dc.identifier.citationenAPAPasichnyi, V. M., & Shubina, Ye. A. (2025). Perspektyvnist vykorystannia alternatyvnoi syrovyny u vyrobnytstvi miasnykh produktiv [Prospects for using alternative raw materials in meat product production]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 35-36. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOPasichnyi V. M., Shubina Ye. A. (2025) Perspektyvnist vykorystannia alternatyvnoi syrovyny u vyrobnytstvi miasnykh produktiv [Prospects for using alternative raw materials in meat product production]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 35-36 [in Ukrainian].
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.