Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50134
| Titel: | Перспективність використання альтернативної сировини у виробництві м’ясних продуктів |
| Sonstige Titel: | Prospects for using alternative raw materials in meat product production |
| Autor(en): | Пасічний, В. М. Шубіна, Є. А. Pasichnyi, V. M. Shubina, Ye. A. |
| Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Пасічний В. М. Перспективність використання альтернативної сировини у виробництві м’ясних продуктів / В. М. Пасічний, Є. А. Шубіна // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 35–36. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic reference (2015): | Пасічний В. М., Шубіна Є. А. Перспективність використання альтернативної сировини у виробництві м’ясних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 35–36. |
| Bibliographic citation (APA): | Pasichnyi, V. M., & Shubina, Ye. A. (2025). Perspektyvnist vykorystannia alternatyvnoi syrovyny u vyrobnytstvi miasnykh produktiv [Prospects for using alternative raw materials in meat product production]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 35-36. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Pasichnyi V. M., Shubina Ye. A. (2025) Perspektyvnist vykorystannia alternatyvnoi syrovyny u vyrobnytstvi miasnykh produktiv [Prospects for using alternative raw materials in meat product production]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 35-36 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Erscheinungsdatum: | 25-Sep-2025 |
| Date of entry: | 28-Okt-2025 |
| Herausgeber: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 637.05 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 35-36 |
| Start page: | 35 |
| End page: | 36 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50134 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL for reference material: | https://doi.org/10.15587/1729-4061.2024.310668 https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-39-03 |
| References (Ukraine): | 1. Substantiating the feasibility of using hemp seed protein in cooked sausage technology / V. Pasichnyi et al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. Vol. 4, no. 11 (130). P. 56–66. URL: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2024.310668 2. Paichnyi V. M., Marynin A. I., Shubina Y. A. Study of functional and technological parameters of semi-finished products in a dough shell of combined composition // Publishing House “Baltija Publishing”. – 2024. 3. Розробка рецепту м’ясних хлібів з композиціями природних антиоксидантів / А. М. Холод та ін. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. 2024. № 39. С. 22–30. URL: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-39-03. |
| References (International): | 1. Substantiating the feasibility of using hemp seed protein in cooked sausage technology, V. Pasichnyi et al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. Vol. 4, no. 11 (130). P. 56–66. URL: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2024.310668 2. Paichnyi V. M., Marynin A. I., Shubina Y. A. Study of functional and technological parameters of semi-finished products in a dough shell of combined composition, Publishing House "Baltija Publishing", 2024. 3. Rozrobka retseptu miasnykh khlibiv z kompozytsiiamy pryrodnykh antyoksydantiv, A. M. Kholod and other Visnyk Lvivskoho torhovelno-ekonomichnoho universytetu. Tekhnichni nauky. 2024. No 39. P. 22–30. URL: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2024-39-03. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Enthalten in den Sammlungen: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Pasichnyi_V_M-Prospects_for_using_alternative_35-36.pdf | 678,26 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
| ICFSI_2025_Pasichnyi_V_M-Prospects_for_using_alternative_35-36__COVER.png | 500,49 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.