Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50133

Tytuł: Використання природних антиоксидантів у технології виробництва масла
Inne tytuły: The use of natural antioxidants in the technology of butter production of butter
Authors: Масняк, І. В.
Masnyak, I. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Масняк І. В. Використання природних антиоксидантів у технології виробництва масла / І. В. Масняк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 34. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Масняк І. В. Використання природних антиоксидантів у технології виробництва масла // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 34.
Bibliographic citation (APA): Masnyak, I. V. (2025). Vykorystannia pryrodnykh antyoksydantiv u tekhnolohii vyrobnytstva masla [The use of natural antioxidants in the technology of butter production of butter]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 34. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Masnyak I. V. (2025) Vykorystannia pryrodnykh antyoksydantiv u tekhnolohii vyrobnytstva masla [The use of natural antioxidants in the technology of butter production of butter]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 34 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 34
Główna strona: 34
Strona końcowa: 34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50133
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Wykaz piśmiennictwa: 1. Лялик, А., Бейко, Л., Кухтин, М., & Покотило, О. (2021). Використання лляної олії у виробництві харчових продуктів. Вісник аграрної науки, 99(3), 78-83.
2. Чуйко, М., & Чуйко, А. (2022). Ефективність стабілізації харчових жирів та можливість подовження їх термінів зберігання. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 305(1), 218-223.
3. Kukhtyn, M., Arutiunian, D., Pokotylo, O., Kravcheniuk, K., Salata, V., Horiuk, Y., ... & Dalievska, D. (2024). Microbiological characteristics of hard cheese with flax seeds. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 18.
References: 1. Lialyk, A., Beiko, L., Kukhtyn, M., & Pokotylo, O. (2021). Vykorystannia llianoi olii u vyrobnytstvi kharchovykh produktiv. Visnyk ahrarnoi nauky, 99(3), 78-83.
2. Chuiko, M., & Chuiko, A. (2022). Efektyvnist stabilizatsii kharchovykh zhyriv ta mozhlyvist podovzhennia yikh terminiv zberihannia. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 305(1), 218-223.
3. Kukhtyn, M., Arutiunian, D., Pokotylo, O., Kravcheniuk, K., Salata, V., Horiuk, Y., ... & Dalievska, D. (2024). Microbiological characteristics of hard cheese with flax seeds. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 18.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi