Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50133

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorМасняк, І. В.
dc.contributor.authorMasnyak, I. V.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:38Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:38Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationМасняк І. В. Використання природних антиоксидантів у технології виробництва масла / І. В. Масняк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 34. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50133-
dc.format.extent34
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleВикористання природних антиоксидантів у технології виробництва масла
dc.title.alternativeThe use of natural antioxidants in the technology of butter production of butter
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Лялик, А., Бейко, Л., Кухтин, М., & Покотило, О. (2021). Використання лляної олії у виробництві харчових продуктів. Вісник аграрної науки, 99(3), 78-83.
dc.relation.references2. Чуйко, М., & Чуйко, А. (2022). Ефективність стабілізації харчових жирів та можливість подовження їх термінів зберігання. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 305(1), 218-223.
dc.relation.references3. Kukhtyn, M., Arutiunian, D., Pokotylo, O., Kravcheniuk, K., Salata, V., Horiuk, Y., ... & Dalievska, D. (2024). Microbiological characteristics of hard cheese with flax seeds. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 18.
dc.relation.referencesen1. Lialyk, A., Beiko, L., Kukhtyn, M., & Pokotylo, O. (2021). Vykorystannia llianoi olii u vyrobnytstvi kharchovykh produktiv. Visnyk ahrarnoi nauky, 99(3), 78-83.
dc.relation.referencesen2. Chuiko, M., & Chuiko, A. (2022). Efektyvnist stabilizatsii kharchovykh zhyriv ta mozhlyvist podovzhennia yikh terminiv zberihannia. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 305(1), 218-223.
dc.relation.referencesen3. Kukhtyn, M., Arutiunian, D., Pokotylo, O., Kravcheniuk, K., Salata, V., Horiuk, Y., ... & Dalievska, D. (2024). Microbiological characteristics of hard cheese with flax seeds. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 18.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage34
dc.citation.epage34
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Масняк І. В. Використання природних антиоксидантів у технології виробництва масла // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 34.
dc.identifier.citationenAPAMasnyak, I. V. (2025). Vykorystannia pryrodnykh antyoksydantiv u tekhnolohii vyrobnytstva masla [The use of natural antioxidants in the technology of butter production of butter]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 34. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOMasnyak I. V. (2025) Vykorystannia pryrodnykh antyoksydantiv u tekhnolohii vyrobnytstva masla [The use of natural antioxidants in the technology of butter production of butter]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 34 [in Ukrainian].
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!