Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50132
| Tytuł: | Перспективи використання дикорослої рослинної сировини в технології пшеничного хліба |
| Inne tytuły: | Prospects for the use of wild plant raw materials in wheat bread technology |
| Authors: | Лялик, Анастасія Тарасівна Сцібайло, Р. О. Lialyk, A. T. Stsibailo, R. O. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Лялик А. Т. Перспективи використання дикорослої рослинної сировини в технології пшеничного хліба / Анастасія Тарасівна Лялик, Р. О. Сцібайло // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 33. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic reference (2015): | Лялик А. Т., Сцібайло Р. О. Перспективи використання дикорослої рослинної сировини в технології пшеничного хліба // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 33. |
| Bibliographic citation (APA): | Lialyk, A. T., & Stsibailo, R. O. (2025). Perspektyvy vykorystannia dykorosloi roslynnoi syrovyny v tekhnolohii pshenychnoho khliba [Prospects for the use of wild plant raw materials in wheat bread technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 33. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Lialyk A. T., Stsibailo R. O. (2025) Perspektyvy vykorystannia dykorosloi roslynnoi syrovyny v tekhnolohii pshenychnoho khliba [Prospects for the use of wild plant raw materials in wheat bread technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 33 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Data wydania: | 25-wrz-2025 |
| Date of entry: | 28-paź-2025 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 664.6 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 33 |
| Główna strona: | 33 |
| Strona końcowa: | 33 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50132 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Związane URL literatura: | https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814619322423 https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/4164 https://www.bio-conferences.org/articles/bioconf/full_html/2020/01/bioconf_fies2020_00048/bioconf_fies2020_00048.html |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. The functional food production: Application of stinging nettle leaves and its extracts in the baking of a bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814619322423 (дата звернення 15.09.2025). 2. Досвід використання дикорослої сировини в технології кулінарної продукції URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/4164 (дата звернення 15.09.2025) 3. The use of wild medicinal raw materials in food production URL:https://www.bio-conferences.org/articles/bioconf/full_html/2020/01/bioconf_fies2020_00048/bioconf_fies2020_00048.html (дата звернення 15.09.2025). |
| References: | 1. The functional food production: Application of stinging nettle leaves and its extracts in the baking of a bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814619322423 (Date of appeal 15.09.2025). 2. Dosvid vykorystannia dykorosloi syrovyny v tekhnolohii kulinarnoi produktsii URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/4164 (Date of appeal 15.09.2025) 3. The use of wild medicinal raw materials in food production URL:https://www.bio-conferences.org/articles/bioconf/full_html/2020/01/bioconf_fies2020_00048/bioconf_fies2020_00048.html (Date of appeal 15.09.2025). |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Lialyk_A_T-Prospects_for_the_use_of_wild_33.pdf | 274,59 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ICFSI_2025_Lialyk_A_T-Prospects_for_the_use_of_wild_33__COVER.png | 389,35 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi